brak rzetelności (1) W ostatnim okresie bardzo się zawiodłam na firmie. Nie będę z jej usług już... Maria Nie polecam (1) Jechałam z staxi z Gdyni centrum a dokładnie Klub wojenny Riwiera na... Basia beznadzieja, nie dojezdzaja, najdrozsi w calej Polsce, nie ryzykuj (1) zle wstukali adres i nie dojechala. spozniona 15-20 min. podczas gdy sie... Anna
Zle (1) Im dluzej dzialaja na rynku tym gorzej po raz kolejny ledwo na lot zdazylem... Ak Wszystko ok poza ceną (2) Taxi ładne,kierowca ok, płatność przez aplikacje super sprawa, tyle ze stawki... Rafał Bednarski super as taxi (2) Dziękuję za sprawną, szybką i miłą obsługę.Dawno już nie spotkałam tak... ka2018 Super kierowca przypominajacy Ryśka z Dżemu... (1) Bardzo miły i sympatyczny kierowca, super klimatyczna muzyka, jakość usługi... kobieta Jak zawsze bezbłędni (1) Od lat niezmiennie. Najniższa cena, żadnych ukrytych opłat, czas oczekiwania... Sebastian Agata - opinia (2) Jestem zawiedziona. Taksówkę zamówiłam dzień wcześniej ponieważ bałam się,że... Agata Zakupy (1) Zakupy konkrente i na czas, konkurencja Hallo Taxi robi problemy a tu bez... Aga Strach (1) Kierowca z którym dzisiaj jechałam to jakaś pomyłka bałam się o własne życie... Kk Nie miła obsluga (1) Jeździłam ta Taxowka ponad rok. Więcej juz nie zamówię. Tak nie miłego... Gabrysia Super auto (1) Błyskawiczny dojazd . Super obsługa Niko Najlepsze taxi w mieście (2) na tle konkurencji dla mnie wypada najlepiej i bdb cenowo nie trzeba dzwonić,... ZadowolonyKlient 9/10 (1) Większość kierowców miła sympatyczna, nawet rozmowna, i znają drogę na... Markuj Polecam (1) Szybki podjazd i tanio :) Najlepsza korporacja w Trójmieście. Janusz Polecam (1) Miła obsługa i szybka podróż. Gdyby nie Pan z Opti nie zdążyłbym na swoj lot.... Adrian wulgarny kierowca nr 154 (kobieta) (1) Rozumiem , że ktoś nie chce zabrać kogoś nketrzezwego , ale żeby kierowca byl... Krzysztof Super (1) Jestem zadowolony ze współpracy, bardzo polecam Arek Drogo i nieprzyjemna obsługa. (1) Beznadziejna obsługa, w dodatku drogo. Taki jeden z Gdyni