Super firma (1) Wszystko bardzo dobrze. Miła osługa Pablito Super! (1) Naprawdę polecam. Najlepsi! Bart Nie polecam (1) W święta za przejechanie 2km zapłaciłem 50pln bez poinformowania o... Krzysztof
Opinia (1) Taksowka jak zwykle na czas :) kierowca bardzo uprzejmy. Temperatura na tak... Agnieszka Супер (1) Самое крутое такси в троймясто Андрей Miła opsługa (1) Polecam Opti Taxi Marcina Dragana daniel pysklo Taxi (1) Szybko, tanio i do celu. Polecam Łukasz Masternak Najlepsza korporacja w Trójmieście (1) Zdecydowanie polecam Maniek Jednym słowem - tragedia. (1) Czekałem długo, 2 razy dłużej niż mi obiecano. Kierowca oczywiście w wieku... Qbic Najlepsza firma Taxi ! (1) Tylko Blue Taxi , czyste młode auta , młodzi kierowcy , możliwość płatności... Adaś polecam (1) bardzo polecam, kierowca bardzo mily auto zadbane szybko i super cena Marek tanio i szybko cena podawana z gory (1) Polecam ! zadowolony pasażer Jestem zadowolony (1) Wszystko wporzadku I w dobrej cenie Rafał Transport (1) Super transport dostosowany do potrzeb klienta, pojazdy zadbane Mlody86 polecam (1) Super Firma Szybko tanio i Bezpiecznie ENDI Dobra firma (1) Bardzo polecam wszystkim klientom firma solidna kierowcy uprzejmi pomocni Eugeniusz Polecam jak najbardziej (1) Polecam szybko tanio i przyjemnie!!!! Adam Polecam (1) Bardzo polecam opti taxi szybko zwinnje i sprawnie bez problemów Czytelnik Nie polecam (1) Gdy dziś zamówiłam taxi to nie przypuszczałem że spotka mnie taka przykrość i... Grażyna Na pozytywy zasługują tylko kierowcy (1) Raczej już nie będę od państwa zamawiać... Kolejny raz gdy dyspozytor nie... Pasażer