najlepsza korporacja w trójmieście (1) Jeżdżę z Asem od początku i nigdy nie miałem żadnej negatywnej sytuacji.... Kuba Nieaktualne informacje !!! (3) Niestety podane tutaj informacje są nieaktualne - stawki za przejazd poza... Sebastian Super, polecam (1) Pozytywne zaskoczenie pod względem ceny, naprawdę bardzo konkurencyjne.... Paulina
To jest firma ! (1) Nie wiem kto dokonuje tych wpisów,chyba zdesperowana konkurencja Hallo Taxi.... Lidka Ekspresowo i na czas (1) Telefonistki bardzo miłe , taksówki zawsze przyjeżdżają ekspresowo ! W miłym... Gdańszczanka Polecam (1) Świetna apka i bardzo fajne taksówki Kamil Nie polecam (2) Dyspozytornia lipa straszna dzwonie I slyszalem chamskie halo?! I nie wiem... Pan Super Kierowca (1) Dziekuje za cudowna obsluge a szczegolnie Panu Pawlowi z bialej skody z oliwy... Monika 108,40 zł z Oliwy na Karwiny (3) Wracaliśmy w nocy z urodzin w 5 osób - trasa z paragonu 15,7 km. Pod domem... Kobieta Turysto-przyjaźni (3) Swietna firma - przyjechałem z Lublina na wakacje i dostałem ich wizytówke od... Wojtek 7 taxi przejazd z Gdańska do Bytowa 2 lipca 2018 (1) Turyści z Krakowa 4 osoby. 1 lipca zamówiliśmy przejazd z Gdańska-Jelitkowa... Irena Nieznajomość topografi miasta (1) Czas oczekiwania krótki, auto zadbane, ale kierowca tragiczny. Nie mówie tu... Kamil Żenada (1) Zamówiłam dziś rano taxówkę. Dostałam potwierdzenie smsem i informaję o marce... Marta Ok (1) Nowe auto szybko do celu .. Zdążyłam na pociąg a nawet byłam dużo przed czasem Genia Świetny komfort (1) Często korzystam z ich usług są zawsze na czas i nigdy mnie nie zawiedli,... Piotr Mazur arogancja i nieuprzejmość to ich znak rozpoznawczy (1) kilka razy korzystałam z usług hallo taxi i zdecydowanie wyróżniają się... agama-85 Super (1) Hej, polecam wszytskim as taxi, tańsza w porównaniu do konkurencji firma,... Klientka Uwaga- szara mazda nr boczny 218AS (2) (3 minuty temu) Szara mazda o numerze 218AS. Z takim chamstwem się jeszcze... Staly klient Nie polecam !!! (1) Bardzo niesympatyczny kierowca.Za kurs z Gdańska do Juszkowa zaplaciliśmu... Maciej Kierowca tragedia (1) Szara mazda o numerze 218AS. Z takim chamstwem się jeszcze nigdy nie... Stały klient