To mój jedyny raz w tej korporacji (1) Drogo. Dopłaty za wszystko. Jakoś kilometrówka wychodzi inaczej jak z mapy na... Pawel Zawodowa obsluga!!! (1) Bardzo dobra obsluga!! Bardzo profesjokalny dyspozytor z przyjemnym glosem-... ... Polecam As Taxi (1) Korzystam często z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Ostatnio jeden... Asia
Polecam (1) Taksówka była po 7min, Samochód zadbany kierowca kulturalny. Terminal... Szczypiorek Polecam! (1) Zawsze na czas,tanio i szybko! Naprawde polecam Dominika Uczciwe (1) Tanio szybko sprawnie polecam wszystkim Piotr Niezawodni (1) Chciałem pojechać dzisiaj inna korporacją, która mnie wystawiła dzwoniąc po... Sebastian Lipa (1) A miało być tak pięknie, a nie jest Waldek ... (2) Zamówiłem taxówkę w niedzielę wieczorem. Wszystko było w porządku do momentu,... Lukasz Pan kierowca super! (1) Dziękujemy Panu prowadzącemu w dniu dzisiejszym ( 18.02 18) niebieska Skodę... Asia i Marysia Ceny i problem z płatnością przez aplikację (1) Zakres cen prognozowanych w aplikacji zupełnie odbiegał od tej na... Łukasz City Drivers Taxi (1) City Drivers Taxi jak zwykle nie zawiodło. Szybko, profesjonalnie,... turysta Mytaxi masakra (1) Nie zamawiajcie mytaxi na konkretną godzinę i dzień. Odwołują zamówioną... Polecam (1) Szybki dojazd pod adres,taxi czysta,super promocje. Polecam gorąco! Marek Najlepsza korporacja w gdansku (1) Super jeżdżę od 10 lat i rewelacja naprawdę:) Piotr Kierowca o numerze bocznym 54 - okazał się chamski (1) Bardzo negatywna ze względu na kierowcę,który nie chciał zabrać... Tenisowa Szybko, tanio i do celu. (1) Kurs z Wrzeszcza na Przemyską i potem na stary Chełm w taryfie nocnej - 28... Ania Polecam wszystkim (1) Niezmiennie najlepsi na rynku, od 10 lat korzystam z ich usług. Zawsze na... Jolanta Andrzej (1) Do tej pory jeździłem Komfort Taxi i Asem. Prawie zawsze byly klopoty z... Andrzej SUPER TAXI (1) Szybko,sprawnie bez żadnych problemów.Polecam. Piotr