Nieterminowość i wysokie koszty (1) Bardzo fajne założenie korzystania z aut hybrydowych, ale niestety nieudane.... Ania Najlepsze taxi w mieście (2) Taxi podjechało w minuty! Prosta w obsłudze aplikacja, dodatkowo dostałem kod... Kamilo85 Najlepsza Taxi w 3-mieście !! :-) (2) Jestem bardzo zadowolony z usług myTaxi !! :-) Ronald
Najlepsza Taxi w trójmiejscie! (2) Według mnie mytaxi to najlepsza Taxi w trojmiescie! Zawsze na czas, kierowcy... Sylwia Nie polecam. (1) Jestem zawiedziona, zostałam bardzo niemiło potraktowana, a dodam, że jestem... Małgorzata Niezadowolony klient (1) Już nigdy więcej nie skorzystam z usługi As.Kierowca o numerze bocznym 445 to... JJ Banino-Lotnisko (2) Dnia 21.01.2017 o godzi 21.00 . chciałam zamówić taxi na 22.01 godz 4.00 z... Zdziwiona klientka Żałosne (1) Pani do której dzwonilam w dniu 28.04.2018 r była bardzo nieprzyjemna... Joanna Polecam (1) Bardzo miły kierowca, nowe, przestronne, czyste autko:) Krótki czas... Madzik Super (1) Wiele lat jeżdżę. Nie spotkałam się tym co tutaj sie pisze mam wrażenie że to... Bernadetta Nie polecam! (1) Zamówiłam kurs do Gdańska na ul. Norwida a kierowca wiózł mnie na Norwida ale... Ja Nie polecam (1) Niestety nie mogę wystawić pozytywnej opinii. Taksówkarz przybył z... Justyna Super (3) Super taksówkarz, tylko cena 41,5 za 15 kilometrów Adrian Niewiarygodne (1) Niewiarygodne, ale można mieć niskie ceny i nowe współpracujące auta :) Maciej Tragedia (1) W dniu dzisiejszym zamówiłam taksówkę z wyprzedzeniem godzinnym. 15 minut... Ania Drogo i długi czas oczekiwania !! (2) Zbyt długi czas oczekiwania na kierowce i ceny też potrafią zabić :( Maciak Drogo !! (1) Skorzystałem z usług Seven Taxi i niestety się zawiodłem :( Łukasz Usługi dodatkowe to ściema (1) Szkoda na nich czasu Nieodpalony akumulator Bardzo zle (1) Czekałem ,czekałem ,sam musiałem pytać centrali kiedy przyjedzie taxi,potem... Rafał Czy to kombi?? (1) Korzystam z uslug tej korporacji od lat.Zawsze bylem zadowolny.Ale jesli... Grzegorz