Super (1) Rewelacja szybko tanio solidnie Jacek Tragedia (1) Kierowca iTaxi oczekiwał obok samochodu i potwierdził odbiór po imieniu. Po... klient iTaxi Kierowcy jeżdżą jak szaleni (1) Brak respektowania jakichkolwiek przepisow Zodiak
Taxi (1) Korzystam od dawna. Polecam. Ceny ok czas dojazdu spoko. Kierowcy jak... Klient j Całkowite DNO (1) Taksowka zamówiona z wyprzedzeniem.Jade do szpitala.Kierowca nawet nie... Izabela Dowóz zakupów na tel. (1) Cieszę się ze w końcu korporacja udostępnila zakupy przez tel. z wniesieniem... Aga Zdążyłam :) (1) Taksówka podjechała w ciągu 5 minut i zdążyłam na autokar Agnieszka Polecam (1) Zawsze trafiałam na miłych kierowców, jeździłam zadbanymi i czystymi... Magda ogólnie najlepsza taxi w Gdańsku :D (1) tak jak wyżej ;) oczywiście zdarzają się bałwany którzy nie znają drogi i... zadowolonarodzina Baaardzo przeciętnie (2) Skorzystałam z usługi po raz pierwszy i obawiam się, że ostatni. Kurs był w... Magda Konkurencja nie śpi i jest jeszcze korzystniejsza dla klienta (3) Nie polecam, to już nie pierwszy raz kiedy korzystałam z ich usług, nie jeden... Joanna Polecam (1) Wszystko zgodnie z moim życzeniem. Szybko, sprawnie i miło. Dziecko dojechało... Oli Jak zawsze nie zawodni (1) Mimo, że zaspałem na pociąg (nie zadzwonił budzik) to udało mi się zdarzyć.... Marcin City taxi (1) Ogólnie słabo..obsługa telefoniczna....Nie ogarnięta...wręcz nie... Magda dla mnie beykonkurenczjni (1) Chociaż mam wrażenie ze flota nieco w rozsypce to i tak zawsze tanio biora i... mysza Najlepsze taxi w mieście (1) Polecam, bardzo tanio i szybko Soldatk Super obsluga (1) Korzystam tylko z tej firmy. Czas oczekiwania krótszy niż przewidziany przez... Zadowolona klientka Polecam (1) Kierowcy uczynni ,pomocni ,czyste auta ,panowie schludnie ubrani polecam malma Podziekowania dla kierowcy 48 czarny passat (2) Jestem stałą klientką któryś raz trafiłam na tego kierowce . Pierwszy raz jak... Klientka lat 37 Rozczarowana (2) Zawsze jeździłam z Halo Taxi i byłam b.zadowolona.Niestety dzisiaj bardzo się... rozczarowana