w koncu normalna usługa (1) bez sciemy . widac kto i skad jedzie. mozna zadzwonić do kierowcy. Jest dużo... tt Świetna aplikacja! (1) Szybko, sprawnie i wygodnie ! Miki Polecam (1) Najmilsi kierowcy jakich spotkałam. W żadnej korpo nie spotkałam tylu... Anna
Najlepsi ! (1) Najlepszy wybór w Trojmiescie :) super kierowcy ! Arek Najlepsi (1) Super!!! Najlepsze taxi:) wszystkim polecam!!!! Obsługa klienta znakomita! Emka najlepsza korporacja w 3mieście (1) korzystam regularnie . taksówki czyste zawsze na czas, no i super kierowcy.... Macblons Rewelacja! (1) Szybko, bezpiecznie i do celu ! Nowe, czyste samochody, profesjonalni... Patrycja Kocham ich promocje (1) Jedyna usługa taxi, która jest nowoczesna i do tego często organizuje... Asia Firma godna polecenia! (1) Profesjonalni kierowcy, kursy zawsze na czas, a do tego tanio! Polecam! Mir3k Uwielbiam mytaxi (1) Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Taksówka podjechała w ciągu 3 minut,... Zaczarowana Fajne auta i spoko kierowcy (1) Nie wyobrazam sobie zamawiac taksowki przez telefon, tlumaczyc pani, ktora... Iza S Super! (1) Moim zdaniem najlepsza korporacja w Trójmieście. Najbardziej na plus mega... Daniel Rewelacja !!! (1) Najlepsza korporacja z jaką jeździłam ! Auta czyściutkie, zadbane , ceny ok ,... imprezowiczka moja ulubiona apka (1) szybki dojazd, bardzo kulturalni kierowcy, rozsądne ceny Krzysztof Gold taxi jak najbardziej ok (1) Ceny nie różnią się jakoś kolosalne z innymi taksowkami w trójmieście ale... Szymon super tanie taxi !!!! (3) W dniu dzisiejszym mialam przyjemnosc skorzystac z danej korporacji.... Kasia zdecydowanie odradzam (1) w zasadzie poza ceną jeden wielki dramat. ciężko się dodzwonić, fatalnie... Krzysiek Dla ludzi o mocnych nerwach (1) Jak ktoś lubi żeby zamawiana z 3 godzinnym wyprzedzeniem taksówka przyjechała... Janusz Konrad Agnieszka (3) Do dzisiaj korzystałam z AS Taxi z polecenia. Ale to co mnie dzisiaj... Agnieszka 18km za 76zł, czyli 4.24 zł/km (3) Taksówka była dosłownie w ciągu minuty (fart?) z bardzo uprzejmym i pomocnym... jakson