Agnieszka (3) Do dzisiaj korzystałam z AS Taxi z polecenia. Ale to co mnie dzisiaj... Agnieszka 18km za 76zł, czyli 4.24 zł/km (3) Taksówka była dosłownie w ciągu minuty (fart?) z bardzo uprzejmym i pomocnym... jakson Po kilku latach taka masakra (2) Kilka lat korzystałam z usług jako stała klientka. Dzis nastąpił przełom -... Ania
Skandal! (7) Jeżdżę z Komfortem juz długo i nigdy nie narzekałam ani za jakość obsługi... Bardzo stały klient z Gda Dyspozytor do wymiany (2) Zdarza mi się korzystać z usług tej korporacji wyłącznie w sytuacjach... Em Nigdy wiecej!!! (3) Dzis jechalam z mytaxi ostatni raz, poniewaz: 1. Stawka miala byc 2 zl./km.... L. Najlepsza w Trójmieście (2) mytaxi nie ma sobie równych w Trójmieście - jeśli chodzi o czas dojazdu,... Anna Czysto, kulturalnie (2) Miły kierowca. Czyste i zadbane auto. Promocje. Kontrola na mapce. Wygoda w... Maciej Wygoda zamawiania i super jakość aut! (2) Koniec z dzwonieniem po taksówkę i rozwalonych zadymionych samochodów! Mar Rewelacja (2) Tanio, szybko, wygodnie. Najlepsza firma w Polsce! Paweł beznadzieja!! (2) Aplikacja na windowsa nie działa!! Komentarz kierowcy "proszę se telefon... Marta Mężczyzna (2) Jak są promocje to warto korzystać, jak nie na to nie koniecznie.... spotyka... Jerry tragedia (2) wolno , drogo niedoswiadczoni kierowcy ktory pyta mnie gdzie ma jechasc bo mu... rafal Nigdy więcej (2) Nie podoba mi się zachowanie taksiarzy do klienta. Więcej z usług nie... kobieta super (2) Szybko, kulturalnie, niedrogo. Wszystko się tu zgadza :) Polecam RBK Brak terminala (1) Jestem stałą klientką. Ostatnio miała miejsce przykra sytuacja. Wyraźnie... Emilia polecam:) (1) Taksowka zamowiona na konkretna godzine, przyjazd 5 minut przed czasem.... Hubert Dobrze (1) Dobrze, ale - czasami brudno w taksowkach - jak juz ktos wspomnial problem z... Piotrek Wreszcie normalna korporacja (1) Po długich poszukiwaniach wreszcie trafiłem na korporacje gdzie kierowcy nie... Mariusz Super korporacja (1) Jezdzilam wiele lat Asem, niestety musielismy sie rozstac, nie po to biore... Kasia