Masakra (3) Witam. Kierowca Phone taxi o nr samochodu 13 powiedzial ze nie zawiezie... agnes ok (1) tanio szybko ludzie wy myślicie ze kierowca będzie za 15zl jechał po was 5 km... przemek Nie polecam (1) Niestety miałam nieprzyjemność trafić na taksówkarza, który swoje frustracje... Aga
Rewelacja! (2) W słoneczna pogodę Blinkee bije wszystko :) nie tylko jest szybko, ale tez... Kamil polecam (1) poleacm ta firme :) szybko przyjeżdzają i zawsze szybko dowożą mnie na miejsce iwona porazka (1) kierowca z lapanki chyba nie znal podztawowych ulic w gdyni wszystko wpisywal... jacek polecam (1) duza firma dużo taksówek szybki czas dojazu na dzielnicach co ważne nie tylko... tomi Dzięki P.Jacku (1) Polecam,mimo obaw spowodowanych korkami daliśmy radę z pomocnym... Joanna Miło i przyjemnie (1) Bardzo miły taksówkarz, czysty samochód, płynna jazda. Jakbym jechał... Pasażer nostromo Super Kierowca p. Darek - boczny 98- bardzo polecam (2) Jeżdżę z As taxi już kilka lat i jestem bardzo zadowolona z obsługi .... kobranocka2006 Chamstwo (1) W dniu 16.08.2017 r. o godz. 15.35 grzecznościowo zatelefonowałam po taksówkę... Agnieszka Kontakt z osobą odpowiedzialną za prace pań dyspozytorek ? (1) Czy ktoś może podać numer do kierownika lub osoby odpowiedzialnej za ten... D Kpina (1) Zamówiłem taksówkę czas około 20 minut okej spoko normalne ale gdy minęło 35... Rafał Płatności katta (1) Reklamujecie się państwo ze w każdej taxowce można płacić karta...bardzo... Sylwia Kierowcy nie znają miasta (1) Pieknę samochody ale to nie pomoże gdy za kierownicą siedzi gimbus który nie... stefan Nie polecam (3) Nie polecam. Jechałam taksówką z małym psem na kolanach. Taksówkarz przy... Patrycja Nie ma lepszych (1) Wdzystko ok w tej cenie usługi nie ma lepszych taxi w Trojmiescie.Korzystalem... Artur Dziękuję Panie Grzegorzu (1) Kurs Lotnisko- Dworzec Autobusowy Gdańsk, naprawde wielkie dzięki. Pan... Krzysztof Tanie Taxi (2) Teraz gdy wszystkie korporacje w Gdyni,Rumi,Redzie i Wejherowie podniosły... Krzysiek jestem stałą klientką (4) ale mam kilka zastrzeżeń, po pierwsze - płatność kartą to problem, po którym... Asia