czy ktos napisze (1) Czy ktos napisze ile mozna zarobic jezdzac w komforcie na 12 godz w dzien Adrian Polecam (1) Mily kierowca. Auto czyste. No i klima działająca. Czyli normalnie ,tak jak... Gdynianin Polecam! (1) Korzystałam z usług Euro Taxi dwukrotnie. Bardzo krótki czas oczekiwania, za... justyna
Żenada (1) Byłam u Was stałą klientką.Wszystkim Was polecałam.Z 5lat z Wami... Malwina koszmar! (1) zamówiłam 3 taksówki osobowe i dostałam wiadomość, że za 30-40 minut taksi... Anastazja Nie polecam! (1) Wziąłem Neptuna z pod lotniska. Poinformowałem kierowcę, że będę płacił... Underwood Bardzo nieuprzejmy kierowca szarego ford galaxy nr 51 (1) Właśnie korzystałam z usług Państwa firmy - szary ford galaxy nr 51. Wracałam... Była stała klientka city (3) Taxi i dyspozytornia-super. Nie sluchajcie opini innych ludzi tutaj bo to... Kinia Nie polecam (1) Byliśmy na wakacjach w Gdańsku. Podróżowałam ze znajomymi ze Szwecji i... Anna Jär Fajne haslo (1) Skorzystałem z usług tej firmy i muszę przyznać ,ze super hasło Taniej tylko... Grzegorz Super (1) Bardzo komfortowo i na czas. Luksus za normalne pieniądze . Joanna Limuzyny w cenie taxi (1) Bardzo duże zaskoczenie, miła podróż w nowiutkim Mercedesie. Szybko i... Marcin Najlepsza firma w Trójmieście! (1) Przemili kierowcy, piekne auta i zawsze na czas! Godne polecenia !:) Karolina Rewelacja (1) Ten sam, łatwy do zapamiętania, numer w największych polskich miastach.... Indilla Number One ! (1) Najlepsza korporacja, ceny troszkę wyższe, ale standard dużo dużo wyższe !!... Michał Ok (1) Ten sam numer tej w całej Polsce. Ceny nie różnią się zbytnio od innych... Indilla Pełna klasa!!!!!!!!!!!!!! (1) Od jakiegoś czasu korzystam z usług firmy As Taxi Jestem bardzo zadowolony... Rafik :) (1) Kiedyś bywało różnie... na szczęście ostatnio postanowiłem ponownie dać... Zadowolony klient as (1) Wszystko w należytym porządku , polecam! klientka Srebrny Renault Laguna , Kierowca nr 90 (1) W dniu dzisiejszym 14.06.17, godzina 7:00-7:14(Srebrny Renault Laguna ,... Ten sam co zawsze