Niepełnosprawni z City Plus Taxi (1) Jestem osobą z ograniczoną sprawnością ruchową, znajomi polecili mi City Plus... Magdalena Mati (1) Jeżdziłem już różnymi firmami taxi , w tej nareszcie cena jest bardzo dobra a... Mati Chamskie zachowanie przyjmujacych zlecenie (1) Witam z firma jeżdżę bardzo długo jakieś 7 lat ale to co ostatnio... Magda
Nie polecam (1) Nie chciał nas zabrać z adresu, był chamski do nas. Owszem, byliśmy pijani... jaa Taksówki śmierdzące i brudne w środku !!! (1) Firmę wybierałam od lat, ale niestety zmuszona jestem zrezygnować, bo jakość... asiawek City dobra robota (1) Skusiłem się wczoraj na city taxi i od dzisiaj tylko z nimi jeżdżę czysto... Grześ Suchanino super taxi zawsze korzystam z ich uslug (1) Zawsze korzystam z ich uslug i nigdy sie nie zawiodlem. Wiadomo sa lepsi i... karol Prostaki (1) Beszczelny kierowca hamska dyspozytorka ....klasa zero dla klasy zero .... Anna Punktualnie i szybko (1) Zamówiłem taxi na 13.00. Przyjechała 10 min przed czasem. Kierowca i jazda... Łukasz Polecam Hallo TAXI Gdańsk (1) Krótki czas oczekiwania od zamówienia do przyjazdu, czyste auto, sympatyczny... Ania Anulowane zamówienie z powodu braku kierowców (2) Anulowano moje zamówienie z powodu braku kierowców w mojej okolicy...dopiero... PW wszystko ok (1) czas oczekiwania miał być 15min był 10 min, kierowca super miły,szybko i... Beata Okropne! (1) Zostałam poinformowana ze czas oczekiwania wyniesie 5-6 minut, po upływie... Joanna Jestem zadowolona (1) Korzystam dość regularnie z usług tej firmy od dłuższego czasu i jestem... Stała klientka NIE POLECAM KREMOWEGO PASSATA TESCO GDYNIA (3) BARDZO NIEMIŁY PAN KTÓRY CZĘSTO STOI POD TESCO DĄBROWA.NIE POMAGA ZAPAKOWAĆ... GOSIA Zdecydowanie polecam (1) Korzystam z usług już od wielu miesięcy i zdecydowanie polecam :) renata krysiak Ogolnie ok ale.... (3) za kazdym razem jak jestem w Polsce korzystam z uslug AS Taxi. Genealnie... sylwia Miły powrót z lotniska do domu, miło i przytulnie. (1) Dziękuję za bezpieczny powrót. Do zobaczenia! Klaudia Nie Polecam (2) 2,40 w dzień 3,60 w nocy najdroższa taxi w trójmieście , za taką cenę można... Klaudia Brak świeżości (1) Niestety ale ceny odbiegają daleko od konkurencji. Obsługa to tragedia:... Sebastian