nowość na rynku taxi w Gdansku (3) skorzystałem z usług- tanio i szybko zrealizowano moje zamówienie Paweł Brak szacunku do klienta (3) Od 6 lat korzystałam z usług Taxi Komfort do dnia 21.12.2014! W sobote o godz... Aneta Dyspozytornia to dramat!!! (1) Miałam przyjemoność korzystania z usług City Drivers nie raz. Kierowcy super,... Pasażer
Polecam Gold Taxi (2) Bardzo fajna firma. Eleganckie samochody, kierowcy wystrojeni. Zrobili bardzo... Urszula Mazur Taxi Gdansk (1) Witam wszystkich. Ide Gdayns babci, powiedz mi dobre nie drogie taksowki. Danielnic Nie za bardzo (1) Nie za bardzo polecam artusa.bardzo słabe autka.taka zbieranina ludzi.jazda... Zawiedziony Solidnie (1) Całe trójmiasto w pierwszej taryfie - brawo, wychodzi sumarycznie najtaniej.... Waldemar Anna (1) Polecam ,miło szybko i sprawnie jak już kozystać z taxi to z ta firma Anna Szybko tanio miła obsługa polecam (1) Jeżdżę z nimi juz jakiś czas jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. Polecam Nikola Sułek Zdecydowanie polecam ! (1) Punktualni kierowcy, miła obsługa i do tego tanio. Polecam ! Angela Jak dotąd najlepsi (1) Normalna, solidna i w miarę przystępna korporacja, natomiast do napisania... Artur Najlepsza taxi w Trójmieście. (1) Szybko, tanio, sprawnie. Dawid Polecam najlepsza sieć w Trójmieście (1) Super auta, super obsługa, zawsze na czas , atrakcyjna niska cena Janusz Najgorsze taksówki w Trójmieście... (2) Najgorsza korporacja w całym trójmieście. Poziom podejścia do klienta... autor Polecam ! (1) najlepsza korporacja z jaką jechałam xxx Taxi na 10 ! (1) Jak dla mnie najlepsza korporacja w Gdyni :) świetni taksówkarze, czas... Patrycja Pani z dyspozytorni (2) Pani z dyspozytorni pracująca 20.09.2016 ok godziny 15.00 przyjęła moje... Kamila taka sytuacja (1) Środek nocy, a mi w krzakach stanął samochód. Nie znałam dokładnego adresu,... Ola Zdecydowanie polecam ! Pełen profesjonalizm, konkurencyjne ceny ! (1) W Trójmieście korzystałem z różnych firm przewozowych, jednak HALLO TAXI jest... Kamil taxi 🚕 (1) Witam jeżdżę Medykiem od ich powstania Jak w każdej firmie zdarzają się... staly klient 55