Dziękuję! (1) Mapa i smsy to super pomysł, widziałem jak kierowca po mnie jechał.... Bogdan obsługa (2) Pan Zbigniew notorycznie rozmawia przez telefon i jest strasznie arogancki... pablo porażka,nigdy więcej-Gdańsk kierowcy nie mają pojęcia o ulicach (1) czas oczekiwania miało być około 10 min - było 37min pewnie gość nie wiedział... darek
dostępności aut i nic więcej (1) kiepskiej jakości auta, a cena przy tym standardzie już zupełnie nie powala.... Marcin POLECAM! Profesjonalnie, czysto i bezpiecznie (1) Sprawdziłem i jestem bardzo zadowolony. Trzymać tak dalej. Grzegorz Nareszcie! (1) Normalne taxi w 3 City. Korzystałem trzy razy do tej pory. Normalni kierowcy... Mors Beznadzieja (2) Chamski taksówkarz Zostawiłam w taksówce epapierosa i słuchawki Co prawda... MG polecam stały klient Gdynia (1) polecam !!!! klient z gdyni Nie polecam woza do okola (1) Nie polecam woza do okola z lotniska zaplacilem 70 zl normalnie 45 zl LOPI Rewelacja!!! Polecam (1) Korzystam z usług tej korporacji od niedawna. Polecili mi ją znajomi podczas... Krzychu Firma jest OK ! (1) Polecam firmę Dajan Taxi, kierowca był punktualnie, mają nową aplikację... Student2 Dno (2) Auto kompletny trup,zlapalismy na ulicy oczekujac na taksowke .W srodku... Adam to jakiś żart... (1) NIE POLECAM. Na zamówioną taksówkę czekałem ponad 25 minut. Powód? Poprzedni... Mikołaj Bezczelność (1) Dnia 21.08 wybierałam się na ważna imprezę. Miałam ze sobą dużo rzeczy, więc... Anna Nigdy więcej (1) Właśnie wykasowale telefon tej firmy z komórki. Dzwonisz o 13:41 zamawiasz... Rafal Idealne (1) Korzystam od lat. Wspaniali kierowcy, dobre ceny, zadbane samochody. Nie mam... M Polecić nie można (2) 2,40 oraz 3,60 za km to chyba najdrożej w mieście. (jeszcze konsultant który... Ja Niech panie dyspozytorki niech szlag trafi! (1) Przeważnie korzystam z Dajan Taxi, ale tylko przez wzgląd na cenę.... Pink_Unicorn Korzystam od lat (1) Dajan to jedna z najtańszych gdańskich korporacji. Korzystam z ich usług od... TomStar Jak dla mnie są ok - Polecam Bardzo !!! (1) Jedna z najtańszych korporacji w Trójmieście, ceny ok samochody w porządku.... POLECAM