Czas oczekiwania (1) Witam, jeżeli czas oczekiwania na taksówkę to 20 minut to proszę uprzedzać... Justyna Niepoważne traktowanie klienta nigdy więcej AS TAXI (2) Zamówiłam taxówkę na 6:50, czekałam, a o 6:50 pani zadzwoniła, że jednak... BYŁA stała klientka Najwyższa jakość i wysoka kultura (1) Czyste, pachnące auta; kierowcy schludni, kulturalni i niezwykle uprzejmi.... Pasażer
Prawie 50zł w biały dzień z Orłowa do Oliwy!!! (1) Jak w tytule! Na liczniku 30/h i jazda prawym pasem! Powyższa trasa wykonana... Krzyś Super AS TAXI (1) Od 3miesiecy korzystam z usług AS Taxi i jestem mile zaskoczony cenami!... jarekh99 najlepsza korporacja w trójmieście (1) Jeżdżę regularnie taksówkami. AS wypada zdecydowanie najlepiej cenowo.... Executor Tanio i sympatycznie (1) Tylko że czasami sa w 3 minuty, a czasami trzeba czekać 20 i to chyba jedyna... Seweryn Nabijanie w butelkę. Absolutnie nie polecam. (1) 1. Kierowca w ogóle nie zorientowany w terenie - nie wiedzieć gdzie jest... Andrzej Pełne zaufanie dla tej firmy!!! (1) Jeżdżę z tą firmą od niedawna. Po kilku sytuacjach związanych z kursami z... Joanna Najlepsza korporacja w mieście -Polecam (1) Super korporacja . Miła obługa na dyspozytorni, czas oczekiwania szybki. A... Łukasz Super! (1) Gorąco polecam tą Super Hallo Taxi! Krótki czas oczekiwania, czyste i zadbane... posażer nie polecam ani podejmiować pracy jak i korzytsac z usług (1) miałem okazje chwile pracować w firmie nie polecam.Zlecenia spod stołu dla... janusz Senior Taxi (2) Nie polecam absolutnie tej firmy! Mario droga firma (2) Jadąc z przymorza do akademii medycznej zaplacilam 23 zł przy znizce 20% od... dytka Polecam!!!! (1) Bardzo krotki czas oczekiwania. Cena normalna. Bardzo miły i profesjonalny... Monia Najgorsza trójmiejska firemka Taxi (1) śmierdzące wnętrze taxi trevor Piotr - opinia (1) W Trójmieście korzystałem z różnych firm przewozowych, jednak ta jest chyba... Piotr Zadowolona (1) Ostatnimi czasy zaczęłam korzystać w firmy AS TAXI i muszę przyznać, że... Nowa Zmiana taryfy (1) Zmiana taryfy to rzecz normalna każda korporacja zmienia taryfy w dzień 1 na... Darek aga - opinia (1) Polecam!!!!zawsze mila obsluga.czas dojazdu dopasowany do potrzeb... aga