NIE POMOGĄ BO PANI NA SŁUCHAWCE NIE WIE GDZIE TO JEST !!! (2) Dnia 2015-10-10 ~3:30 tel pod +48583033222 Odbiera "uprzejma Pani" (UP):... BOREK masakra (1) Kierowca zachowuje się jak gdyby pracowal za kare, mrukowaty, niegrzeczny.... jacek Tanio i komfortowo (1) Zaprosilam znajomych z Warszawy. Razem wybieralśmy się na imprezę do Sopotu.... Ania
Super (1) Przyjemnie Wygodnie ciepło ładnie pachnie mili ludzie oraz taksówkarze... Magda Tanio!!! Polecam (1) Kilka dni temu jechałem nocą RED TAXI z sopotu centrum na karwiny zapłacilem... Mateusz Sama nie wiem (1) Niektóre panie odbierają jakby pracowały za kare. Często się spóźniają a jak... Angela Polecam (1) Bardzo mili i uprzejmi :) ceny też dobre :) Monika Tanizna (1) Tanio przede wszystkim. Jeżdżę z ta firmą od niemalże samego początku i nie... Angelika dobra taxi za dobra cene (1) kierowca pyta sie jaka sobie klient zyczy jechac droga,bardzo fajne podejscie, julia 1981 The Best TAXI (1) Zawsze szybciutko, na czas a przede wszystkim tanio! Kierowcy młodzi i... Angelika regularnie (1) Regularnie korzystam i jestem zadowolony ceny nie do pobicia, punktualność i... jahwe polecam ceny maja przystepne,obecnie najtansze taxi (1) kierowcy mili ,pozostawie rekawiczki odwiezli mi bez problemu,ceny za... aniusia82 Dobra, nowa korporacja (1) j.w. rzetelnie i na czas przypadkiem do nich trafiłem ale będę korzystał -... taurus nie polecam 4 taryfa w gdyni (6) strasznie drogo dlugo sie czeka a czas oczekiwania bardzo dlugi nie polecam sylwia Pomyłka (2) 5-ty raz kierowca pomylił ulice i zamiast przyjechać do Sopotu przyjechał do... aga Najlepiej (1) Kierowcy zawsze mili i kulturalni. Właśnie jestem po podróży z bardzo miłym... cha w końcu w trójmiescie (1) korzystałam w warszawie i bardzo się ciesze że Ecocar jest w końcu w... Kornelia Unikać cwaniaków (1) Czyste auto nie świadczy o ''klasie'' Specyficzni kierowcy łamiący przepisy,... Obcujący z firmą NIE POLECAM NIGDY NIKOMU (1) NIE POLECAM NIKOMU. Nie szanują Klienta, no trudno. Jest konkurencja.... Damian Jest ok (1) Wkoncu normalnie i w dostepnych cenach Jacek