Polecam (3) Wysoki komfort usługi, duża kultura kierowców - widać, że fachowcy! Krystyna Miło (1) Bardzo dziękuje za miłą i przyjemną podróż Panu Tomkowi :) Ania Szybko i tanio (1) Witam Cena konkurencyjna w porownaniu do innych gdynskich korporacji nie... Paweł
Polecam Gold Taxi!!! (1) Jeśli ktoś poszukuje szybkiego przejazdu, ekskluzywnym autem z... Gosia Super (1) Czysta, pachnąca, taksówka. Kierowca-pełen profesjonalizm, zapytał czy... pirwszyALEnieOSTANI 3,42 (3) Sprawdziłem w necie stawkę potem zamówiłem taxi. Dojechaliśmy do domu i... Termit Slabo (2) Kompletny brak znajomosci topografii miasta. Ceny nie takie jak podaja na... Marcin srebrne mondeo pan nr40 :) (6) polecamy tego Pana , z koleżankami jezdzimy co weekend tylko z nim , zawsze... panie z moreny Profesjonalnosc i dostępnosc. (2) Już od paru lat jezdze razem z Hallo Taxi i nigdy nie miałem problemów. Auta... Marek Naganna obsługa!!! (2) Fatalne zachowanie dyspozytorki!!!! Firma traci klientów z powodu... Kaja uwaga - niebeżpieczeństwo na drodze! (2) Zdarzenie zostało nagrane kamerą samochodową. W dn. 21/03/2016 godz 12.00... Igor Trzeba uważać (2) To jak to jest z tymi cenami? Wczoraj wracałem nocą z City Drivers i zamiast... gal.anonim 2 krotnie zawiedziona.. 3ciej szansy nie bedzie (2) Niestety Dajan przelał szalę.. przez nich prawie nie zdążyliśmy w podróż... Monika sami znajomi (3) jachalem z kierowca ktory mi wytlumaczl jak powstali,to taksowkarze z red... Mikolaj karczemki - zabianka 18 min (2) w niedziele jechałam z jakims mlodym panem , miał przyklejony nr 24 ( nie... a polecam (1) Polecam tą korporacje,mili,uprzejmi,punktualni zawsze na czas.. Polecam Pana... ona Hallo Taxi (1) Punktualność , miła obsługa , solidnie ,zaskoczyła mnie niska kwota na trasie... marian Hallo Taxi (1) Miła i profesjonalna obsługa, uczciwi kierowcy . Do Gdyni nie pobierają... Ryszard Tylko as taxi 58-19-660 (2) Expeesowy dojazd, ceny bardzo dobre i sms z info ze taxi stoi pod adresem... joanna Szczerze polecam jak dla mnie najlepsza korporacja w Gdyni (1) Od paru miesięcy często korzystam z usług Red Taxi jak dla mnie najlepsza... Marri