Polecam (1) Kierowca z numerem bocznym 13 jako jedyny ( było sporo innych osób - godz... Tomasz Cena!! (2) Ta sama trasa pokonywana od dwóch lat różnymi korporacjami, zazwyczaj cena... Robert Chyba najdroższe w Trójmieście (1) As, czy Dajan mają 1,80 zł z km inne niewiele więcej. Dla frajerów. rad
Polecam !!! (1) Punktualność , Miła obsługa , Tanio , Solidnie ,POLECAM Pasażerka Krzysiek - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Bardzo miła obsluga przy zgłoszeniu zlecenia, Pani... Krzysiek zepsuty taksometr (3) zepsuty taksometr kierowca zproponował kurs na kilometry cała trasa miała 12... Artur Gorąco polecam (1) Czyste auta, uprzejmi kierowcy i dobre ceny w nocy - maja promocje 2,40zl/km... Raice Zamówiona dzień wcześniej nie przyjechała (1) Taksówkę zamówiłem dzień wcześniej na kolejny dzień 4:40 rano, kurs na... Grzegorz Uczciwy kierowca (1) Kierowca podjechał z powrotem pod dom i oddał zgubiony w taksowce telefon.... Paweł nie polecam (7) Usługa o 30% droższa niż w innych korporacjach. Do tej pory /na tej samej... beata 2 jazdy za mna (1) Za każdym razem lepiej niż w innych w Trójmieście. Brawo! Gdynianin Bezkonkurencyjni OD LAT (1) Z usług As Taxi korzystam odkąd korporacja pojawiła się w Gdańsku (ponad 3-4... Adrian dajan oni sie dprawdzaja (2) Korzystam z różnych korporacji.i bywa różnie w komforcie cena spora auta w... klient Kierowcy z euroschool taxi gdynia nie znają miasta (5) wczoraj około godz 23 zamowilem z państwa firmy taxi na ul. zielona 28... bogdan z polecam!!! (1) Korporacja Medyk taxi, zawsze jest na czas średni czas oczekiwania to 7-8... Patryk nie przyjechali - uciekł mi pociąg (1) Żadnego wytłumaczenia o najzwyklejszym "przepraszam" nie wspominając.... Witomino ... (1) ... 1. Wracałem koło 23 do domu z Gdańska do Gdyni. Kierowca myślał, że... KK Nie poleca (1) zadzwoniłem, miła Pani podała mi przybliżony koszt kursu -... Klient pirat (2) Jestesmy zbulwersowani jazda taksowki w dniu 11.08.2015 na ul. Plk. Dabka w... ektoim Polecam (1) Wynajęłam taksówki na ślub. Wszystkie przyjechały na czas , zgodnie z... Monika