Najlepsza Korporacja (2) Za kazdym razem jak zamawiam taxi jest na czas szybko tanio i wygodnie no i... Bartek Niby ok, ale... (1) Zawsze byłem zadowolony, ale ostatnio jak chciałem zamówić taksówkę, to... Michał Ola - opinia (3) Wiele razy zamawiam z tej korporacji, jak trafiam na dziewczyny zawsze jestem... Ola
zadowolona (1) polecam bardzo . :) czarna mamba SZOK ! (3) opiszę jedną sytuacje . Zapomiałam z pracy kluczy a byłam już pod domem... Marta krzysztof - opinia (2) Witam chciałbym się podzielić uwagą co do Pani która pracowała dziś na... krzysztof Polecam wszystkim firmę Service Taxi (1) Profesjonalna obsługa i szybki transport to zapewne tylko niektóre atutu tej... Andrzej profeska (2) Szybko, tanio i na skróty. I jeszcze kartą można. jack komfortowo, milo tanio (7) Jezdze bardzo czesto taksowkami i od jakiegos czasu zamawiam tylko Dajan... fip najtaniej w Gdańsku (3) Z taksówek korzystam sporadyczne ale jeśli już muszę to tylko Dajan i tak tez... ja Gosia - opinia (1) Na drugiej taryfie z Rumi z Różnej do Gdyni na pogórze ul Kleeberga 74 zł.... Gosia bardzo polecam (1) jestem bardzo zadowolony z usług medyk taxi szybko tanio i solidnie. Polecam... Robert z Gdyni Dobre Taksówki w Super Cenie (1) Korzystam od jakiegoś czasu z tych taksówek, znajomi mi polecili. Od Gdańska,... Leonard szybko, sprawnie i uczciwie (1) Taxi, po zamówieniu na pkp Oliwa przyjechała po 3 minutach, ku mojemu... Jan wypas! (1) Najlepsza korpo w 3mia100! Normalnie za kurs z Lotu do Sopotu w nocy płaciłam... emanuel Nigdy więcej!! (1) Czas oczekiwania najdłuższy w trójmieście, do tego pan kierowca postanowił... Marian Super! (1) Często korzystam z usług Caro Taxi i gorąco polecam wszystkim tą korporację!!... Marian Średnio to wygląda.. (1) Korzystałam już wielokrotnie z usług AS taxi. Do tej pory uważałam ich za... k8 Naganne zachowanie pani dyspozytorki (3) Wielokrotnie korzystałem z usług tej firmy (od kilkunastu lat). Kierowcy w 99... Były długoletni klient Piotr Pozostawione rzeczy w taksówce NEPTUN TAXI Gdańsk (1) 1.01.2015 kurs ze szpitala do domu. 1. kierowca bardzo niemiły; .2... Mirosław