Polecam (1) Bardzo mila i sprawna usługa, nie ma się do czego przyczepić. ładne auto,... Marek Świetna Korporacja. (2) Będąc na Lotnisku zamówiłem taxi, które już po 15 minutach było na lotnisku.... Kuba szybko bezpiecznie (1) Szybka fachowa obsługa tylko panie które odbierają telefon przy zamówieniu... stała klientka
POLECAM! (2) Polecam CARO TAXI. Bez problemu można dodzwonić się, ceny ok, krótki termin... Beata Polecam! (1) Bardzo dobra obsługa, kompletnie nie odczułam, aby kierowca nie znał miasta.... Madzik nie polecam!!! (3) Wsiadlam wieczorem do taksówki z tejże korporacji i nie polecam.... na dzień... eMaa Nie polecam kierowca 85 (3) Zaczynając od początku: Kierowca nie odpowiada na dzień dobry, jedzie nie tą... Marcin Serdecznie polecam (1) Kierowcy to bardzo mile osoby, szybko i bezpiecznie zawsze wioza na czas Klientka Polecam (1) Usługi godne polecenia monika szybko i profesjonalnie (1) Szybkie przyjazdy, miła i sympatyczna obsługa ,czyste auta i tak powinno być... Wojtek Polecam !! (1) możliwość przejazdu z psiakiem w większości samochodów, szybki dojazd do... Ania NIE, NIGDY ,KPINA Z PASAŻERA (4) Nie mogłem zamówić wcześniej busika na konkretną godzinę,trudno. Po... AS/moje iniciały/ NIE POLECAM! (1) Zdecydowanie nie polecam! mysza REWELACYJNA OBSŁUGA (1) SZCZERZE POLECAM PANA Z NUMEREM 92 MIŁA OBSŁUGA PRZYSTĘPNE CENY, KIEROWCA... MONIKA Nowe taxi w Trójmieście (5) Czekałam 1-40 minut na taxi miałam wykupiony bilet lotniczy ,przyjeli... iwona as taxi SUPER (1) Nie spotkałem bardziej miłej obsługi, miła atmosfera podczas jazdy, kultura ,... Majdan Świetna korporacja, polecam :) (1) Jestem turystą i miałem okazję korzystać z usług tej korporacji podczas... Wycieczkowicz z Lubelszczyzny Rewelacja (1) Polecam rewelacyjne taxi jakimi są Euro School zółte rozpoznawalne taxi... Gdynianin Jasia - opinia (1) Nie po raz pierwszy a wlasciwie tylko korzystamy z usług firmy jednak obsluga... Jasia TAXI GODNE ZAUFANIA (1) Pierwszy raz spotkałem się z takim fachowym podejściem do sprawy. Taxi... Adam