Bardzo dobra jakość usługi! (1) korzystałam z usług tej firmy w nocy!Taksówka przyjechała bardzo... Kasia Czego chcieć więcej? (2) Piszę na bieżąco, z polskiego busa, wracając z Trójmiasta. Dzięki Express... Robert ocena kierowcy (1) Kierowca bardzo fajny. Nie zagaduje nagminnie pasażera, atmosfera bardzo... Bartek
pełna satysfakcja (1) Szybko i sprawnie, samochód czysty i zadbany. Śmiało mogę polecić:) Wojtek Serdecznie polecam !!! (1) Serdecznie polecam wszystkim . W końcu rzetelna korporacja . Bardzo mili... Zadowolona klientka Bardzo dobry serwis! (1) Miły i bardzo dobry kontakt. Taxi przyjechało na czas! Adam NIGDY WIECEJ!!!!!! (4) Dzwoniąc na taksówke dowiedziałam sie ze czekać musze 15 minut -OK. Mineło... Paulina Kosmiczne ceny Echo Taxi z Rumii !!! (2) Za kurs z Janowa do Suchego Dworu - 40 zł !!! - w środku dnia !!! Bez... Janka POLECAM EXPRESS TAXI (1) Najlepsza korporacja taxi w Trójmieście! Szybko, tanio, bardzo mili kerowcy,... Klientka :) NIE POLECĘ NAWET WROGOWI!! (2) Admir polecił nam znajomy. Zamówiliśmy taksówkę do Sopotu. Przyjechał jakiś... MARZENKA & TOM Bardzo mili kierowcy (2) Dzis jechalam z jednym bardzo mila obsluga Nn nie polecam (3) Ze swietojanskiej 36 do gdyni na plac gornoslaski orlowo w nocy zaplacilam 20... DONA Mialo byc 10 minut.... (2) Taxi miala byc po 10 minutach, po 25 minutach i probie dodzwonienia sie do... Stachu Dorota - opinia (2) Taksowkarz policzyl odcinek,ktory w normalnych warunkach kosztuje 20zl za... Dorota Fatalna jakosc obslugi! (3) Korzystalam z uslug As taxi juz pare razy, ale nigdy nie zostalam tak chamsko... K8 Naprawdę Polecam (1) Gorąco wszystkim polecam korporację GOLD-TAXI. Korzystałam z niej juz... Małgorzata TANIO,TANIO,TANIO... (1) As taxi jest SUPER. Przede wszystkim BARDZO TANIO!!! Panowie i nawet jedna... kasia 12509 ADAMS.82 (1) 1000ZŁOTY (NA KOSZ FIRMY)JEST MA I MERCEDES W PORTWELU^IP^GRAM ADAM KUPIS Źródło Marii-Klinika Wet (1) Jestem bardzo zadowolona z korporacji merc taxy. Nigdy się nie zawiodłam. Dominika Zmiana taryfy z 1 na 3 w czasie jazdy (1) Z Hallo Express Taxi korzystam od połowy lat 90-tych. Sporadycznie, ale... ArekS