OK (2) POZA WIĘKSZOŚCIĄ MEGA NIEUPRZEJMYCH PAŃ DYSPOZYTOREK,WSZYSTKO SUPER,TANIO,... DOMINIKA wszystko ok (1) Czytalem opinie o tej korporcji i powiem szczerze ze obawialem sie ze... marcin londyn Najlepsze taxi w Gdynii (1) Tanio, szybko, samochody w dobrym stanie i świetna cena, wcześniej jeździłem... Mateusz S
AS jest w porządku. (1) Ceny przystępne jak na taksówkę w Trójmieście (nawet w nocy). Kierowcy w... Redaktor Broda Kiepska korporacja (1) Zaleta korzystania z ich taksówek jest tylko jedna. Mają najwięcej pojazdów w... Redaktor Broda Żółta Taxi (1) Specjalnie zadzwoniłem do Euro School Taxi, żeby zobaczyć intrygujące zółte... Święty Polecam !! (1) W zeszlym tygodniu korzystalam z uslug Euro-School-Taxi. Kompetentna obsluga.... Beaa NY Taxi (1) Cos pięknego. Jak do tej pory po Gdyni jeździły wysłużone juz Taxi tej firmy... Klient na 5 taxi (1) Jestem klientem juz dlugie lata. Raz wyglada to bardzo dobrze,raz gorzej, ale... Maciek solidna firma (1) Korzystam od kilku lat ,po różnych "eksperymentach promocyjnych innych... Wiesław Chrankowiec Nie polecam. (4) Dla nich 5 minut to tak naprawdę ok. 15 minut. Ja wszystko rozumiem, ale... Max. Ocena Medyk Taxi (3) Jechałem dziś taksówką tej firmy i do jakości usług nie mam zastrzeżeń. Z... Janusz Dramat! (1) Nie dość,że długi czas oczekiwania to na dodatek jedna z droższych... czarna Polecam Gold Taxi (1) Samochody jak i kierowcy na 6 bardzo miła obsługa a do tego komfort jazdy... Marko opinia (1) miłe zaskoczenie po pokonaniu drogi z zaspy pod bramę wyzynna z panem... Pati polecam (1) Szybko tanio i miła obsługa. Jedyny minus to że czasem długi czas... Braks Polecam (1) szczerze polecam korporację Caro taxi 8,02,2014 jechałam z panem numer 19... ola Medyk Taxi (1) Jechałem dzisiaj taksówką tej firmy.Samochód jakas masakra,myślałem,że nie... Zbyszek Lubie ich :) (1) oby tak dalej ! fantomas Uwaga dla Prezesa (5) Korzystałem 3 razy , fakt macie zniżke fajnie , ale może warto by było... Paweł