express taxi! (1) bardzo miła obsluga podczas rozmowy telefonicznej. max czas oczekiwania na... Monika sympatyczny kierowca (5) ostatnio jechalam z bardzo milym mlodym panem i cena rowniez super polecam natalia Super (1) Pani dyspozytorka jak to pani dyspozytorka. Przyjęła zamówienie i co ma się... Wojtas- 15:00
Chamski taksówkarz (8) Wczoraj podwożąc mojego chłopaka w okolicę Starówki zatrzymałam się przy... Oburzona NAJEPSI (1) co tu dużo mówić są najlepsi. ostatnim czasie korzystam z nich bardzo często... Patrycja Polecam! (1) Najtańsza taksówka jaką znalazłam, profesjonalna obsługa, czysty i zadbany... Agnieszka Polecam (1) Bardzo polecam. Jestem zadowolony z usług tej firmy w szczególności z Pana... Waski NAJDROŻSZY KURS W MOIM ŻYCIU!!! (1) Przejechałam 10 km i zapłaciłam 60 zł. 6 zł za jeden kilometr??!!!!!... Alicja zero punktualnosci (1) zamowilam dzis taxi i czekam na zimnie czekam i czekam doczekalam do 30min i... sylwia Najtańsza Taxa w Gdańsku (nawet z postoju). (3) Korzystam dosyć często. Czas oczekiwania od 5 do 15 minut. Samochody różne... Mar ... (3) Szczerze odradzam kierowce z numerem bocznym 1831 - nie wiem jak inni... redjazz Dramat! Mialam czekac 20min a taksowka przyjechala po 45min (3) Dnia 21.10.2013 zadzwonilam po taksowke i czas oczekiwania wynosil 20 min. po... Kasia super (1) obsluga duza wiedza o ulicach miasta bardzo mily i grzeczny byl na umowiona... Maria dzieki za pomoc (1) jako osoba nie pełnosprawna skorzystałam z krótkiego kursu z monte taxi byłam... dorota kobieta - opinia (1) Miły kierowca, punktualny, jedna z lepszych cen. kobieta Jestem bardzo zadowolona (1) Polecam firmę CARO TAXI. Skorzystałem już kilka razy i jestem bardzo... Klientka Zawsze na czas (1) Wielkim plusem tej firmy jest czas dojazdu(5 min.) Piotr HALLO TAXI GDYNIA 191-90 (1) Jechałem ostatnio taksówką z Hallo, wszystko w porządku. Antoni HALLO TAXI GDANSK 19666 BEZ STREF (1) Witam korzystałem ostatnio z usług Hallo Taxi i jestem bardzo mile zaskoczony... Antoni polecam (3) polecam głównie ze względu na ceny. często podróżuję taxi i muszę przyznać,... Ania