Ja jestem na tak;) (1) Jest gwiazda jest jazda i mają też BMW 7;).Miła i profesjonalna obsługa... Agnes-Magnes Najdroższa cena taksówek w trójmieście - nie polecam (1) Korzystam z taksówek różnych korporacji od wielu lat i w związku z tym jestem... Agnieszka nie polecam (3) Wczoraj wracałem z Sopotu do Gdyni,normalnie płacę ok30 zł, a tu... marioo
Gratulacje dla Komfort Taxi!!! (2) Wspaniałych macie kierowców, aż strach korzystać z usług takich kierowców.... Ireneusz Super obsługa (1) Witam chciałam pochwalić kierowcę z numerem 05 bardzo miły, inteligentny i... Mira ja jestem bardzo zadowolony (1) jechałem z młodym, sympatycznym Panem srebrną chyba skodą lub passatem ari nie polecam AS taxi !!! (1) dodzwoniłam się po trzech razach, pani powiedziała że będzie po 10 minutach a... Kasia Najlepsza korporacja w SOPOCIE !! (1) Pierwszy raz napotkałem się na tą korporacje pod Sheratonem i myślałem , że... Sopot pan nr 10 (1) bardzo sympatyczny pan i w dodatku przystojny bardzo pragnę podziękować za... ewa Kierowca - opinia (2) Jeżeli któryś z Państwa czuję się oszukany prosze informować o tym prezesa... Kierowca Podziękowania dla Komfort Taxi (2) Chciałbym tą drogą gorąco podziękować ekipie Komfort taxi za zaangażowanie i... R.G. drogo (2) Bardzo droga taxi.Kierowca bardzo niekulturalny.Miał być rabat ale pasażerom... Dzideka Polecam (1) Wsiadlem do Pana z caro taxi z postoju przy Medisonie byl to opel zafira... Przyjezdny d. - opinia (1) Gorąco polecam. Szybki dojazd do klienta, kierowcy mili. Komfort jazdy jak... d. Oszuści !!!!!!!! (1) Miałem imprezę ....Dzwoniłem do dyspozytorni pytałem o ceny przejazdu... Wojtek Głowacki opinia (1) Najlepsi w Trójmieście. Gorąco polecam. obsługa spoko, ceny również. chuck opinia (1) Najlepsze Taxi w Trójmieście, tanie ze Straszyna do Gdańska płaciłam... rosiak Dziękuje za 3 letnia wspołprace (1) Dziękuje za współprace. Komfort jak na warunki taxi panujące na rynku to nie... Strzelców 42 polecam (1) Najtańsze taxi w Trójmieście. Zamawianie ok, ale dość czesto oczekiwanie na... kkk OMIJAC TĄ FIRMĘ STRASZNIE DROGO (8) DŁUGO SIE CZEKA NA TAKSÓWKE A DO GDYNI BIORĄ TARYFE POWROTNA PRZEŁANCZAJĄ NA... zawiedziony