Wszystko OK (1) Jechałem wszystko w najlepszym porzadku. Juliusz Gorąco polecam (3) Gorąco polecam. Szybki dojazd do klienta, przemili i sympatyczni Panowie,... K Polecam (1) Szczeże polecam,wsiadłem do pana z nr 19 z postoju przy pks,normalnie byłem w... seba
Nareszcie TANIA korporacja taksówkowa (6) W sobotę skorzystałam z usług nowej korporacji AS TAXI. Mają naniższe stawiki... Ania Dramat ta korporacja (2) Z 3 tygodnie temu wracałam z sopotu spod Granda do gdyni na karwiny I.... Zołi uczciwie taxi NEPTUN (2) Z usług tej korporacji korzystam głównie w nocy.Nie zdarzyło mi się,żeby... Kaśka maja - opinia (4) jestem bardzo zadowolona z usług tego przewoźnika, są najtańsi!!!!!! za 4 km... maja super!!! (3) polecam kierowce z nr na kogucie 184 :) miły,sympatyczny i uczciwy aż chce... Ania zawyzona oplata (1) jechala z sopotu przyjechal zielony peugeot 307 na koncu cena wyniosla 10zl... monika Klient (5) Firma która schodzi na psy. Nie miła nazwijmy to obsługa dotyczy to Pani o... Klient Najlepsza firma w Gdańsku (2) Krótki czas oczekiwania na taksówkę (3 min), czyste, zadbane i komfortowe... olek Polecam! (3) Polecam! pomorzanka Jestem bardzo zadowolona (1) Od kilku miesięcy jestem stałą Klientką AS TAXI. Jestem bardzo zadowolona z... Danuta W końcu nowoczesne i przystępne cenowo TAXI!!! (1) Polecam firmę AS TAXI. Skorzystałem i jestem bardzo zadowolony, na tej samej... Darek nigdy więcej !!!!!!! (2) Jeśli komuś zależy na czasie aby dotrzeć do konkretnego miejsca zdecydowanie... Aga Proszę o poprawę (1) Jestem stałą klientką tej korporacji. Niestety jakość usług drastycznie... Magda Express Taxi! (1) Bardzo szybki czas oczekiwania na dojazd taxi. Miła obsługa i dosyć tanio.... Robert Gorąco polecam Express Taxi!!! (1) Z największą przyjemnością polecam skorzystanie z usług tej korporacji.... Ewelina super!!!!! (3) Pan o nr bocznym 126 jest cudowny!tylko się zakochac Panie Karolu:-)baaaajka piekna Unikaj Komfort Taxi! (2) Byłem kimś na kształt ich stałego klienta. Mało kiedy byli w stanie podstawić... Marcin