Nic nie może przecież wiecznie trwać:) (2) http://www.youtube.com/watch?v=LBmUBMnuU2k Na razie POLECAM:) obsługa -... xxx NEPTUN TAXI (1) W niedzielę byłem pozytywnie zaskoczony jakością obsługi przez korporacje... Amicitia Ocena wykonanej usługi (1) W ostatnim tygodniu kilkukrotnie korzystałem z usług tego przewoźnika, za... Patryk P.
Polecam! (1) Znakomita obsługa,jednocześnie niskie ceny, krótki czas oczekiwania i pełen... sevage17 24 PLN za 2.5 km !!! (3) tak jak w tytule. taksówka na 5 osób zamówiona z Gdyni Orłowa, do Sopotu o... Tomek Gorąco Polecam (1) Miła i fachowa obsługa ! Agnieszka Szamotuła Super:) (1) Jestem bardzo zadowolona z usług:) Invicta Ocena (1) Obsługa klienta jest wręcz fenomenalna bardzo miła, kulturalna wszystko co... BuJanPhotography Super!! (1) Bardzo się spieszyłam na lotnisko miałam godzinę do odlotu. Dzięki express... kasia61083 Spoko taxi (1) Szybko , tanio i solidnie. To ich główne zalety. Polecam w 100% misiekxxxl Polecam tę korporację (1) Miałem okazję korzystać z usług Exspress Taxi goszcząc w Gdańsku w grudniu.... Kibic Nr boczny 37 (1) Wczoraj w nocy miałem wątpliwą przyjemność skorzystać z tej firmy, fakt... Mariusz Masakra (1) Zamówiłam taxi od nich bo polecił mi znajomy, w Wejherowie czekałam 15 minut... Ania NIEPOWAŻNI LUDZIE!!! (1) Niedawno zmieniłam swoją dawną firmę na Express Taxi, jak do tej pory nie... Ewa najdrozsza taksowka swiata! (4) zdecydowanie nie polecam ze wzgledu na wysokosc cen! za 5 km z Pogorza do... jacek MONA - opinia (1) POLECAM KORPORACJĘ CARO TAXI A W SZCZEGÓLNOŚCI PANA Z NUMEREM 19 MIŁA OBSUŁGA... MONA polecam (1) Młodzi kierowcy bardzo mili , szybki dojazd do celu . Fachowa obsługa , nie... Stała klientka od pierwszego dni Dziekuje dyspozytorce ktora miala dyzur w noc sylwestrowa (1) Dziekuje za pomoc w odszukaniu mojej corki Pauliny i bezpieczne dostarczenie... aniela Polecam (1) Bardzo dobra korporacja, często korzystam, gdy jestem w Gdańsku i jestem... szwugier1 Wielkie podziękowania ! (1) Serdeczne podziękowania składam Panu taksówkarzowi, który w poniedziałek ok... Ninka