Komedia! (11) Ostatnio czekalem 40 min! Fakt uprzedzono mnie o tym,wiec zdecydowalem sie... Mariusz Na codzień sam jestem kierowcą i jeżdzę autem (1) Dzisiaj musiałem dostać się z Sopotu do szpitala na ul. Polanki i z powrotem.... Marcinek Drogie Taxi (2) W sylwestra bez paragonu z Sopotu z Haffnera na Karwiny nad ranem 100 ,dałem... cypisek
OK (1) KIEROWCY BARDZO MILI, NATOMIAST CZAS OCZEKIWANIA NA TAXI 15 MIN....TROCHE... STAŁA KLIENTKA Tragedia (1) Najgorsza korporacja w Trójmieście. Kierowcy nieuprzejmi, szczególnie grupa z... mlyn SUPER FIRMA POLECAM ! (1) Szybki czas oczekiwania na taksówkę, mili kierowcy, ostatnio dostałam kartkę... Zosia PRZESTROGA 45MINUT (2) 45 MINUT SIE CZEKA PO CZYM DZWONIA ZE TAXI NIE MA W POBLIZU CENY TAKIE JAK... MAREK Polecam! (1) Gorąco polecam tę korporację! Ceny najniższe w Gdyni, miła obsługa i bardzo... Adam ŻENADA nr 49 i 35 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) od jakiegos czasu korzystam z uslug dajan taxi ale ostatnim razem bardzo sie... klient Korzystajmy z dobrych usług:):):) (2) Z wielką przyjemnością skorzystałam z As Taxi,czekałam krótko,bardzo miła... Brygida Baran Edyta - opinia (1) Korzystałam często z usług tej firmy na początku 2011 roku. Bez zarzutu.... Edyta Pozytywnie zaskoczony (1) Auto czyste, pachnące, luksusowe. Kierowca ponad przeciętnie miły i elegancko... XKR Gold Taxi (1) Do frmy Gold Taxi trafiłam za pośrednictwem Warszawskiej Firmy Sawa Taxi,... Marietta bardzo niska cena (1) ostatnio zamowilem taxi w centrum jechalam na chelm ok godziny 20 zaplacilam... natalia Bardzo nie polecam (2) Czekaliśmy 15 minut na zimnie, owszem, byliśmy rozeźleni bo okazało się, że... Ola Nie polecam - za wysyłanie sms-ów z ofertą bez mojej zgody i za auta w złym stanie. (1) Sprawa miała miejsce z rok temu... wysłałem maila do firmy bez odpowiedzi...... BM bardzo dobre taxi 1.8zl za km na 1 taryfie polecam (1) bardzo dobre taxi 1.8zl za km na 1 taryfie polecam barbara Super! (1) Fantastyczna obsługa, bardzo życzliwi kierowcy, szybko, niedrogo. Korporacja... Magda Gold Taxi na szóstkę :) (1) Z Gold Taxi korzystam od paru miesięcy. Samochody czyste, zadbane, pachnące w... Zadowolona klientka :) chamska pani dyspozytorka (3) dzisiaj o 2.38 rano dzwoniłam po taksówkę, która miała być DO 5 MINUT. jednak... agnieszka