NĘDZA, GRANATOWY OPEL ASTRA 2,2 GA 878... (1) Szanowni, tak dlugo jak będziecie mieli takich pracowników jak łysy skur...l... W-e Przestałam korzystać z taksówek As (4) Pan taksówkarz, został poproszony przez mojego kolegę o podanie orientacyjnej... Katarzyna debil w omedze (2) Zabierzcie tego debila z pod parlamentu bo klientow straszy.To co on wyprawia... KLIENT
Podejrzany taksówkarz (9) Jechałem zamówioną w Komforcie taksówką w nocy z 03 na 04 kwietnia br.... Jarek Koniec jeżdżenia z tą firmą (1) Parę lat korzystałem z usług - po ostatniej przejażdżce zrezygnowałem. Cena... Piotr Ach, ten Pan z Brodą... (1) Ach, ten Pan z Brodą... Polecam kursy tą najtańszą taksówką w Gdyni. Poza... zadowolony klient fatalnie (1) osoba, która po mnie przyjechała była w przykrótkich - krótkich spodenkach,... tomasz bez stronniczo (1) moze kierowcy jezdza na gps ale technika jest od tegokazdy sie uczy . jest... zorro BRAĆ PARAGONY!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Na paragonie jest napisane czarno na białym ile rabatu udzielił kierowca i na... kierowca Polecam kierowce 48 miły sympatyczny i bardzo fajny samochód (1) bardzo miły kierowca informujący mnie z mężem ze nastąpi zmiana taryf w... Mariola Oszukali mnie (2) specialnie zadzwonilem do ich centrali z pytaniem o cene kursu, Pani... Pguong ... (1) uwaga na ich ceny,porozsyłali smsy że dają 30 % zniżki,a zapomnieli dodać ze... aniut super korporacja! (1) Super korporacja,szybki dojazd,mili kierowcy,a i z ceną idzie się... zenek EURO 2012 (1) Po meczu Polska-Czechy podeszłam do taxi hallo(srebrny mercedes ) przy... Marika ... (1) Znajomi zamowili taxi, z Moreny do Bretowskiej Bramy (trasa prosta, na moje... AA REWELACJA (1) Cóż... Cena minimalnie wyższa niż w innych korporacjach, za to komfort... Diva Za każdym razem inna cena i trasa :( (2) Witam. Przez 2 tygodnie jeździłem taksówką na odcinku Wrzeszcz-Przymorze.... outofspacer POZYTYWNIE !!! (1) SZYBKA REALIZACJA, PRZYSTĘPNE CENY OGÓLNIE 5+ POLECAM Grzegorz SUPER TAXI (1) Naprawde fajna firma,taksowke zamowilem juz tydzien przed przylotem do Polski... Pawel Najgorsza firma taxi w Gdyni (9) City Taxi Gdynia to firma, która nie powinna istnieć - fatalna obsługa,... tomek