Kierowca nie znajacy topografia (3) kierowca jadac z wrzecza na chełm jechał przez suchanino i morene a... Karol Uwaga na tasówke nr 1131! (4) Korzystałem w dany dzień dwa razy z usług firmy Dajan. Jechałem do Gdyni i z... Jac540 SUPER! (4) Polecam wszystkim ktorzy potrzebuja taniej, sprawnej , nowej i wygodnej... :p:p
gdynianin - opinia (1) beznadzieja!!!! dzwonie i 15 min czasu oczekiwania,dzwonie nastepnego dnia... gdynianin Zasyfione auta (2) Jak w tytule-z aut wali jak z murzyńskiej chaty i do tego kierowcy... Anetka POLECAM!!! (1) Korzystałam kilka razy i jestem zadowolona, zawsze na czas i miło! Polecam... izolda EXTRA (1) Polecam wszystkim tą korporacje jazda Z NIMI TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ . Piotr Jestem Zadowolona (1) Zawsze poprawiają mi nastój :D.Panowie bardzo uprzejmi a komfort za tą cenę... Aga luska - opinia (1) czysto , taksówkarze mili uczynni a wogóle to tanio niz doinnych taxi... luska Bardzo miło i niesamowicie tanio! (1) Polecam wszystkim ta firmę! Miła pani przy telefonie, miły kierowca, ładny,... klientka Super Firma (1) Super firma miła i sympatyczna obsługa szybki dojazd .Kierowca bardzo miły... Klientka solidny (3) dotychczas jeżdziłem hallo ale kolega polecil mi superhallo no i powiem że... marecki jest dobrze! (2) często korzystam w godzinach wieczornych, żadnych problemów z oczekiwaniem,... miśka boskiiii (1) Zawsze gdy widze na postoju kierowce w czarnym mercedesie łysy...kiedyś... Magdalena POLECAM (1) nie zgadzam się z opinia Elvina tez często jeżdżę na lotnisko i nie... sopociak polecam (1) TANIO MILO SOLIDNIE Meg Przystojni Kierowcy (2) Witam często korzystają z usług korporacji s klasy chciałam napisać ,że jest... NATALIA smierdzaca taxi nr1607 (1) smierdzaca taxi nr1607 krysiek super taxi (2) Pierwsza korporacja w której mogłem zapłacić kartą.Pani na centrali bardzo... Markus fachowa obsługa (1) Składam wyrazy uznania wobec profesjonalizmu jakim wykazał się Kierowca, z... KAWA