Primavera Pierwej Sort !!!! (1) Wydzwaniam ich czesto na Lesna Gore i jade do Gdyni za mniej niz u innych... Bogus Niedzwiednik opinia (1) opinia Wydawałoby się że nic prostszego zmawiam taxi 2 tygodnie wcześniej... Anna Wszystko fajnie bo tanio... (1) Fajnie bo tanio ... ale przyjechało po mnie trupisko (chodzi o samochód), że... Wojtek co w nocy baluje
Extra Rzetelność (1) Zawsze dojeżdżają, punktualnie, a nawet powiadamiają mnie gdzie stoi... Dariusz super standart (1) tylko takie taxi a będzie ok sylwek poznań opinia (1) Z czystym sercem i dwoma rękoma podpisuję się pod usługami tej korporacji... Anna skandaliczne zachowania taksówkarza nr 387 (1) 22.05.2012 godzina około 7:20 Taksówkarz City Plus Neptun Taxi prowadzący... kierowca Zamawiam na Suchaninie (1) Czesto dzwonie z mojej dzielnicy czyli Suchanina wszystko w porzadku,dobre... Wiesiek czas oczekiwania!!! Cena!! (4) Podobno czas oczekiwania miał być 10min. Czekałem 23. Podobno miał być rabat.... Piotr Raz dobrze raz gorzej (1) Taxi Admir dobrze sprawdza się przy kursach miejskich. Powrót z Sopotu po... Kapitan Świnka POLECAM !! SZYBKO I TANIO !! (6) Polecam taksówkarza dość młodego numer na kogucie 121 bardzo miły... Angelika nie korzystajcie! (5) Zamówiłem dziś o 4.00 rano. Miała być do 10 minut. Po 25 dalej jej nie było.... Maciek dobra obsluga (1) czysta i pachnaca taxi terminowosc ,mila obsluga zoltar yspozytorka bardzo niemiła (2) musze przyznac,ze wczesniej jezdziłam dajanem ale odkad zamowiłam rano... Klient Najniższe taksówki w mieście!!! (2) Jechałam dziś w nocy taksówkami do centrum Gdańska z dzielnicy Gdańsk... eMKa Brudno, nie na czas, panowie wielcy hrabia, nie mozna zwrócić uwagi (3) Z usług Dajana korzystam długi czas, zawsze nie przyjeżdża na czas, wiele... Sylwia z Kłoczkowskiego Tanio?? (6) Dajan to jest jednak śmieszna korporacja. Trasa, którą znam od podszewski,... M. Jest OK :) (5) lubię z nimi jeździć bo: -mają sprawne auta -mają czyste auta -mają miłą... graszynka JAK NAJBARDZIEJ (2) Korzystam z usług tej firmy od paru lat. I NIGDY nie zdarzyło mi się by coś... klientka taxi 148 (3) bardzo niemiły pan w bordo volvo v40 nr rej. GD 9633S nr boczny 1475 nr Dajan... Lucyna