Przystojni kierowcy (1) Często korzystając z tej o to korporacji jestem najbardziej zadowolona... NATALIA S KLASA (1) Witam. Widze po wpisach i tak ze wypowiadaja sie tu tylko taksowkarze z... arkdjo Nieprofesjonalna (1) Firma dobra choć niestety całóściową ocenę psuje poziom osób przyjmujacych... makula
dobra firma (2) wielokrotnie korzystałam z usług tej firmy i za każdym razem byłam... jadwiga polecam! (1) bardzo dobra korporacja, nie raz korzystałem z ich usług, zawsze na czas,... KLIENT BRAK SŁÓW (5) Witam, kilka dni temu zamówiłam taksówkę. Zależało mi na czasie...Przejazd... JUSTYNA ... (1) Korporacja reklamuje sie podajac cene 2 zl/km. Na rachunku juz widnieje... bk Super!!Zamawiam czesto w Oliwie na Karpacką (1) Jedyna porządna firma w Gdańsku,która ma jedną stawkę na całe... Andrzej Numer boczny 93 (1) W dniu dzisiejszym tj.14ego wracając z feri zimowych podczas przejazdu przez... fresz Chcesz być zrobiony w koni zamów AS TAXI (2) Zamówiłem taksówkę w sobotę o godz. 00.10 zamówienie przyjęte czas... zen SUPER POLECAM !!! (1) Korzystalem w nocy z ASA jestem bardzo zadowolony. U nich nocna stawka jest... Robson Bez zarzutu! (1) Szczerze polecam usługi As Taxi. Szybki dojazd, duża dyspozycyjność, uprzejmi... Dominik Super. (1) Dobra firma, jechałem dzisiaj z Obłuża Do Centrum. Czekałem 3 minuty na... Lux. Sebastian - opinia (1) NIE POLECAM TAKSÓWKARZA NR 8 Z PASSATA KOMBI JEST BARDZO NIE UPRZEJMY ORAZ... Sebastian Konkurencja dla i tak juz taniego komfortu. (1) Krotko o zwięźle: Czas oczekiwania wcale nie odbiega od normy, ceny mocno... łukasz OMIJAC Z DALEKA ZBYT DŁUGO SIE CZEKA (2) Nie polecam czas oczekiwania nie dla mnie rozczarowany klient Bomba (1) Jechałam w niedziele z Outletu koło 19:30 Bardzo fajny kierowca załadował... elle Super (1) Super obsługa auto czyste zadbane czas bardzo krótki czego chcieć więcej jastrząb ;/ (1) Jeżdżę Komfortem dzień w dzień do pracy nie jest to może zbyt długi odcinek... stivi NAJLEPSZA KORPORACJA W GDAŃSKU (1) ja i moi znajomi jeździliśmy różnymi korporacjami ale dopiero gdy zaczęliśmy... marlenaa