godni polecenia (1) Polecam zamówiliśmy auto z domu na lotnisku kierowca czekał na nas już przed... Ania POLECAM (1) przejazdy wychodza bardzo tanio. niekiedy nawet o 1/2 taniej. D. brak profesjonnalizmu niestety ponownie (4) jesem zmuszona zmienic firme gdyz kierowcy notorycznie nie udzialaja rabatow... klient
NIe polecam (3) Naciagneli minie w sobotni wieczór przez to ze nie udzielili znizki 30 % Wojciech STRASZNIE DROGO (6) JADĄC DO GDYNI WŁACZAJĄ 3 LUB 4 TARYFE A CO MNIE TO OBCHODZI ZE TO GDYNIA ,... rozczarowany klient JESTEM W SZOKU!!!!! (1) Korzystałem w świeta, jestem w szoku!!! auto- piekna limuzyna, kierowca z... Igor !!! (1) Thank you for the shuttle service it was first class.we will have no... Lukas Światna Firma (1) polecam tych państwa, naprawdę w porównaniu z innymi korporacjami no naprawdę... Karol szkoda - ale rozczarowanie:( (1) powrót z sylwka - zamówiona taxa - oczekiwanie pół godziny - wiadomo sylwek -... pablo2216 polecam gorąco (1) polecam tą firmę każdemu kto chce być fachowo potraktowany. młody negatywne opinie (1) jechałam asem w nocy polecam bez drugiej taryfy, kierowca kulturalny, a te... pola Tragedia (1) Niewiele taniej a kierowcy beznadziejni , nie znają ulic ,jeżdzą na gps i... Anna KASIA - opinia (1) BARDZO FACHOWA OBSŁUGA,KIEROWCY KULTURALNI I SUPER CENA A PANIE NA BAZIE... KASIA nr 177! (1) Polecem tego pana,uczynny człowiek,pomogł mi zamknąc dom,polecam serdecznie!... żona 205:) super (3) jechalam ta korporacja pierwszy raz na lotnisko.tak jak znajomi opowiadali... doris Nie polecam innym (5) Zaskoczyła mnie odpowiedź kierowcy na moją prośbę, żeby pojechał trochę... Paweł Polecam Dajan-a (2) Od wieli lat korzystam z usługi tej firmy , auta rożne raz lepsze raz gorsze... Miro NIE POLECAM OPYSZALI ZAROZUMIALI (5) NIKOMU NIE POLECAM BANDA OSZÓSTÓW JECHAŁEM Z WRZESZCZA DO SOPOTU O 21:30 TO... MARIO super firma (2) naprawdę profesjonalnie Weronika Stryczkowska NAJGORSZA KORPORACJA TAXI W GDANSKU (4) Witam, jak w tytule.Co innego można napisac o firmie która mimo ze codziennie... wojtek