Wiele razy korzystałam z usług (3) Wiele razy korzystałam z usług Neptun Taxi, ale po raz pierwszy zszokowała... Franciszka zawyżony koszt usługi (4) dnia 11 listopada 09 korzystałam z taksówki CITY Plus taxi. Za kurs z... Ludwika Jestem oburzona (3) Regularnie korzystałam z usług firmy. Dziś kiedy rano jak zwykle zamówiłam... Monika
zadowolony (1) jakość usług zdecydowanie na plus! Paweł Taksówka 130 (2) W ubiegłym tygodniu, w Rembiechowie, miałem wypadek samochodowy. Nie... Bernard POLECAM (1) Mila obsluga czysta i na czas na dodatek Tanio Polecam !!! Andrzej odradzam (1) Zdecydowanie odradzam zamawianie grupowych przejazdów. Zamówiliśmy taksówki... tila wstyd dla Gdańska (3) Witam! Korzystałem z usług tej firmy często, jednak muszę stwierdzić że od... bartek STRASZNY SYF W AUTACH (1) Kia Ceed przeszła samą siebie-pod nogami piaskownica a po szybach pisać... Marzena nie korzystaj z tej firmy (2) Próbowałam zmienić korporację ale niestety to była pomyłka .Ta firma to... aśka coś nowego (1) super, nareszcie coś się ruszyło w taksówkach, korporacja niewielka ale... Adam Bardzo Dobre Taxi (1) Polecam, Kierowca uprzejmy i miły, auto było super(nie jakiś złom jeżdżący) i... Pan Kracy Kierowcy kombinatorzy (2) Z przykrością stwierdzam, że dotychczas nigdy nie miałam problemów z tą... Kaśka NAJLEPSI (1) Panie dyspozytorki przesympatycznie, zawsze dobrze doradzą, dokładnie... Marta schodzi na psy (1) niestety, poziom swiadczonych uslug schodzi na psy. taksowkarze zaczeli... a super taxi (1) BArdzo przyjemni kierowcy,atmosfera przyjemna ceny co najważniejsze... Wiesia porażka (1) zamawiając taksówkę z Dajan Taxi w nocy po raz kolejny przyjechała po długim... Lejdiss nie polecam brak kutlury i rabatu (2) niestety nie pierwszy raz spotkalam sie z tym ze kierowca nie udzielil 30%... klientka przykre doswiadczenie komfort taxi (2) Witam, jak w tytule.Co innego można napisac o firmie która mimo ze... on przykra przygoda komfort taxi (2) Niestety mimo niskich cen i rrzekomych rabatow 30% czesto kierowcy tego nie... lukasz