tanie taksówki (1) W sobote jechałyśmy z Sopotu do Wejherowa za 150zł,wszystkie inne taksówki... panienki z panieńskiego Dużo do życzenia (2) Firma nie jest zbyt profesjonalna. Pani która odbiera telefony robi se jakieś... Arek NIE ZNAJĄ GDAŃSKA (6) Raz zadzwoniłam po tą firme bo niby dają rabaty na telefon , bzdura tyle... Ania
UWAGA NA NUMER 63 (5) KILKA DNI TEMU ZADZWONILEM PO TAKSOWKE O GODZINIE 21.30 I POPROSILEM O... STALY KLIENT Taxi !! (1) Tanie Taxi Wrocław, Polecam Era - 787 696 377 Plus - 727 538617 Plus -... openka Polecam (1) Zawsze na czas i miło. Polecam:) aga Zawiodłem się na kursie z lotniska (2) Wróciłem z 2 tyg. pobytu z rodziną za granicą. Po wylądowaniu w Rębiechowie i... MK Wiele razy korzystałam z usług (3) Wiele razy korzystałam z usług Neptun Taxi, ale po raz pierwszy zszokowała... Franciszka zawyżony koszt usługi (4) dnia 11 listopada 09 korzystałam z taksówki CITY Plus taxi. Za kurs z... Ludwika Jestem oburzona (3) Regularnie korzystałam z usług firmy. Dziś kiedy rano jak zwykle zamówiłam... Monika zadowolony (1) jakość usług zdecydowanie na plus! Paweł Taksówka 130 (2) W ubiegłym tygodniu, w Rembiechowie, miałem wypadek samochodowy. Nie... Bernard POLECAM (1) Mila obsluga czysta i na czas na dodatek Tanio Polecam !!! Andrzej odradzam (1) Zdecydowanie odradzam zamawianie grupowych przejazdów. Zamówiliśmy taksówki... tila wstyd dla Gdańska (3) Witam! Korzystałem z usług tej firmy często, jednak muszę stwierdzić że od... bartek STRASZNY SYF W AUTACH (1) Kia Ceed przeszła samą siebie-pod nogami piaskownica a po szybach pisać... Marzena nie korzystaj z tej firmy (2) Próbowałam zmienić korporację ale niestety to była pomyłka .Ta firma to... aśka coś nowego (1) super, nareszcie coś się ruszyło w taksówkach, korporacja niewielka ale... Adam Bardzo Dobre Taxi (1) Polecam, Kierowca uprzejmy i miły, auto było super(nie jakiś złom jeżdżący) i... Pan Kracy Kierowcy kombinatorzy (2) Z przykrością stwierdzam, że dotychczas nigdy nie miałam problemów z tą... Kaśka