POLECAM! (1) Korzystam dość często z Merc taxi zwłaszcza po imprezach:) i jestem... Bea mika - opinia (1) co prawda pani w dystrybutorce opryskliwa, z wadą wymowy i głucha na jedno... mika Ewa - opinia (1) tak szczegolnie pozdrawiam sympatycznego pana z sharana srebrnego pana Tomka... Ewa
najgoszra firma taxi (1) nie polecam skorzystajac mozna zrazic sie do taxi na cale zycie , 0... klient oszukany (1) kpina co drugi kierowca to cwaniak ktory tylko patrzy jak by na rabatach... klient hali - opinia (1) Nigdy nie robia problemow z dodatkowym bagazem -niezaleznie czy to wozek czy... hali opinia (1) Fatalna obsługa zarówno ze strony kierowcy z którym jechałam jak i pań... joanna zbysiu ;) (2) mam wrażenie, że wszystkie pochlebne opinie o KOMFORT TAXI pisali pracownicy... zenek m - opinia (3) Zawsze korzystam z ich usług zniżka 30%, nigdy nie miałem problemów. Raz... m Super !! (3) Taksówka była punktualnie,nie zapłaciłem zbyt wiele bo dostalem korzystn... grzegorz wożą pedałów z 69 za loda (2) ciągnąć kichy po peronce !!! Stasiu 43 moim zdaniem super (1) Witam wczoraj jechałam taksówką z tej firmy i muszę powiedzieć, że jestem... Katarynka taxi sraksi (1) wożą pedałów z 69 za loda komfort taksowkarza kurs we wigilie z dworca na morene! (1) witam poszukuje kierowcy mlodego blondyna z komfort taksi ktory wiozl mnie bi... beata Polecam !! (1) W sobotę poraz pierwszy jechałam tą korporacją , jestem bardzo zadowolona... Magda Nareszcie tańsze taxówki w Gdańsku (1) Dostałam ulotkę od firmy DALKOM i tak sie złozyło że w sylwka oczywiście był... Sylwia Brak taxówek w pobliżu!!! (2) Już nie pierwszy raz dzwoniąc do Super Hallo taxi nie może przyjechać z jakiś... ... Stały klient - opinia (4) Sopot Taxi To Najlepsza Firma w Sopocie Nie pobierają stref jedziesz z... Stały klient hawi - opinia (1) Nie polecam,panie dyspozytorki nie kompetentne,podchodzące lekceważąco do... hawi Obsluga przez infolinie beznadziejna (6) Zazwyczaj korzystam z innej korporacji i nie wiem co mnie podkusiło, żeby... BaRy