SUPER KORPORACJA (1) taxóweczki swietne tanie jedyny mkankament to czas oczekiwania ale mniejmy... Dawid Czysto miło i przyjemnie. (2) Witam. Ostatnio jezdziłem różnymi korporacjami po tym jak zapłaciłem... hoop wszystko OK (1) polecam pasażer
najdroższa firma (2) Przekonałam się że nie należy korzystać z usług tej firmy wsiadając na... Dziunia Szybko i sprawnie (1) Też jechałem z lotniska do domu, a wyższa cena była dlatego że wszystkie... Jacek komfort taxi 30% taniej ????????????????? (3) wielkie kłamstwo 70% oszukują klient polecam zdecydowanie (1) Szybka obsługa,czysto przyjemnie. Nigdy się nie zawiodłem.Ostatnio zostałem... robert Polecam (3) Może jeszcze malo znana, ale na prawdę tania i dobra firma! Nie wiem, czy w... K Polecam. (2) Miłe Panie przyjmujące zlecenia,punktualni kierowcy i do tego atrakcyjne... Carlilly skandaliczny kierowca (1) Jechałam taxi Dajan w piątek 5.11.2010 z Zaspy na Morenę o godz.14 podałam... Morenianka Super Firma (1) Złapałem taksówkę ma tzw. łapkę. Powiedziałem kierowcy że jestem klientem... Jarosław Łukasz Malinowski - opinia (1) Dziś rano niestety padł mi akumulator i nie mogłem odpalić auta, więc... Łukasz Malinowski REWELACJA (1) mieszkam za gdańskiem pare kilometrów, wcześniej jak korzystałam z taksówek... megacrazy Wstyd !!! (1) Bylam klientką EuroSchool Taxi Gdynia, firma Taxi gdynia zwerbowała mnie do... Agnieszka Polecam wszystkim! (2) Polecam tą frimę. Jechałem do gdańska za rozsądną cenę. Taksówkarz... Łukasz ...!!! (1) Zamówiłam taksówkę z Kosakowa do Mostów, za kurs w nocy zapłaciłam 25 zł.... Ex Klientka polecam (1) od lat jezdze taksowkami i jezdzilam nie jedna kolporacja ale nie ma LEPSZEJ... Kamila Nie polecam (2) Zadzwoniłem po taxi a szanowana pani po drugiej stronie słuchawki powiedziała... Krystian okropnie!! (3) przejazd taksówką był nieprzyjemny, prowadziła kobieta, która była wulgarna i... klaudia rozczarowanie (1) Było by dobrze gdyby można było z wami bez problemu przewozić duże psy!! U... klientka