magda (1) polecam :) bardzo mile mlode pokolenie kierowcow oraz niskie ceny : ) magda GORSZEJ KORPORACJI NIEWIDZIALEM NIGDZIE (2) Dzien dobry Mam na imie Damian nie mieszkam w trojmiescie ale czesto... klient polecam wszystkim :-) (1) Super szybko, super miło, pełen profesjonalizm - a przede wszystkim obsluga... mama ucznia szkoły baletowej
naprawdę świetna korporacja (1) szybka i profesjonalna obsługa, bardzo sympatyczne panie na bazie oraz mili... Krystian klientka (1) Witam jestem bardzo zadowolona w nocy z gdanska glownego na morene 20zl :)... klientka super zadowolony klient (2) Polecam jak najbardziej. W koncu znalazlem taxi, ktora przy przejazdach... Wojciech Chojnowski dziwne ceny (1) Jeden kierowca jeździ za 2 zł,drugi za 2,70 zł.Jeden daje 10% rabatu,drugi... Robert Piotr - opinia (2) Krytyka‎‎ Oby nie było wiecej taksowek kierowanych przez... Piotr Polecam (2) Był weekend... byłem nieźle wstawiony, taksówke zamówił mi kolega (oczywiście... student polecam (1) serdecznie polecam innym - obsluga telefoniczna na swiatowym poziomie, podano... Justyna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) wszytsko super, nie znam nic lepszego M>K najlepsi (2) maja jako jedyni zniżkę,myślą jak dojechać do celu jak najszybciej, żeby... Katarzyna Wołodźko Polecam (1) bardzo miło i przyjemnie sie jechało w czystym ładnym-nawet bardzo ładnym... magda Fatalny kierowca (2) Ogólnie rzecz biorąc zazwyczaj usługa jest jak najbardziej w porządku.... gAnd zawsze jeżdzę z komfort Taxi! (3) moja ulubiona korporacja, jeżdżę z nimi zawsze jak zamawiam taksówkę. Nie... Ania OBY TAK W KAŻDEJ TAXI. (2) PANI SPEDYTORKA MIŁA I RZECZOWA , MIAŁO BYĆ DO 5 MIN. ALE BYŁO 10. (... GRZEGORZ ocena (3) Beznadziejna firma,obiecują 30% dają 10%,kierowcy powinni podszkolić się z... madż BRAK FACHOWOŚCI (2) Kierowcy mało widzą na temat topografii, nie wspominając o braku wiadomości... wolne miasto Bezkonkurencyjni jeśli chodzi o ceny (1) Odkryłem niedawno i zakochałem się od pierwszego wejrzenia! Znacząco taniej i... deepyellow Zajebiście !! (1) Dobra firma taksiarze spoko ceny zarąbiste mi pasi a jazda poprostu bajka .... Romek.