okropnie!! (3) przejazd taksówką był nieprzyjemny, prowadziła kobieta, która była wulgarna i... klaudia rozczarowanie (1) Było by dobrze gdyby można było z wami bez problemu przewozić duże psy!! U... klientka TRAGEDIA !!!!!!!!!!!!!! (4) Moja opinia dotyczy wyłącznie osób pracujących w centrali !!! Jesteście... Hanna
Świetna firma (1) Poczynając od samych Pań dyspozytorek, które są bardzo miłe i rzetelnie... Banan komfort to komfort (1) super auto bus carniwal z klimą sympatyczny starszy pan z centrum na... aneta Odmowa realizacji (2) Żona dziś odstawiała auto do warsztatu i zadzwoniła do mnie żebym szybko... Andrzej Przykre ale prawdziwe !!! (1) Korzystając z usługi Dajan Taxi mam przykre doświadczenie z kierowcami z... potrzeba Miło, przyjemnie i komfortowo (1) Naprawdę polecam, przede wszystkim tanio. Pan kierowca uprzejmy i wyjątkowo... Jola Super Autka (1) Korporacja z wielkim prestiżem i naprawdę za śmieszne pieniądze.POZDRAWIAM :) Ziom Jak dla mnie wszystko ok!! (1) Jechałem niedawno taksówką tej korporacji ,i pozytywnie zaskoczyła mnie... Gdańszczanin coś jest nie tak (1) ciężko się dodzwonić - jakby były rozłączane połączenia. Kierowcy... Ruda OGOLNIE JEST OK (1) Jezdze z dajanem od paru ladnych lat i nie moge powiedziec na nich zlego... KLIJENCIK karina - opinia (1) Bardzo solidna firma jeżdżę z nimi codziennie i nie spotkałam się z... karina KOMFORT TAXI - yes yes yes!!! (1) Tak sie składa, że z Komfort Taxi jeżdżę od roku 2003 - niezmiennie. Na... JK Super! (1) Ceny jak we wszytskich korporacjach, ale za to jakie auta!!!! i do tego mili... Agnieszka Mała solidna firma POLECAM (1) Nowe auta, czyste, pachnące w środku i bardzo dobrze zorientowani kierowcy.... Kamil i Dorota Hotel Amber magda (1) polecam :) bardzo mile mlode pokolenie kierowcow oraz niskie ceny : ) magda GORSZEJ KORPORACJI NIEWIDZIALEM NIGDZIE (2) Dzien dobry Mam na imie Damian nie mieszkam w trojmiescie ale czesto... klient polecam wszystkim :-) (1) Super szybko, super miło, pełen profesjonalizm - a przede wszystkim obsluga... mama ucznia szkoły baletowej naprawdę świetna korporacja (1) szybka i profesjonalna obsługa, bardzo sympatyczne panie na bazie oraz mili... Krystian