Wstyd !!! (1) Bylam klientką EuroSchool Taxi Gdynia, firma Taxi gdynia zwerbowała mnie do... Agnieszka Polecam wszystkim! (2) Polecam tą frimę. Jechałem do gdańska za rozsądną cenę. Taksówkarz... Łukasz ...!!! (1) Zamówiłam taksówkę z Kosakowa do Mostów, za kurs w nocy zapłaciłam 25 zł.... Ex Klientka
polecam (1) od lat jezdze taksowkami i jezdzilam nie jedna kolporacja ale nie ma LEPSZEJ... Kamila Nie polecam (2) Zadzwoniłem po taxi a szanowana pani po drugiej stronie słuchawki powiedziała... Krystian okropnie!! (3) przejazd taksówką był nieprzyjemny, prowadziła kobieta, która była wulgarna i... klaudia rozczarowanie (1) Było by dobrze gdyby można było z wami bez problemu przewozić duże psy!! U... klientka TRAGEDIA !!!!!!!!!!!!!! (4) Moja opinia dotyczy wyłącznie osób pracujących w centrali !!! Jesteście... Hanna Świetna firma (1) Poczynając od samych Pań dyspozytorek, które są bardzo miłe i rzetelnie... Banan komfort to komfort (1) super auto bus carniwal z klimą sympatyczny starszy pan z centrum na... aneta Odmowa realizacji (2) Żona dziś odstawiała auto do warsztatu i zadzwoniła do mnie żebym szybko... Andrzej Przykre ale prawdziwe !!! (1) Korzystając z usługi Dajan Taxi mam przykre doświadczenie z kierowcami z... potrzeba Miło, przyjemnie i komfortowo (1) Naprawdę polecam, przede wszystkim tanio. Pan kierowca uprzejmy i wyjątkowo... Jola Super Autka (1) Korporacja z wielkim prestiżem i naprawdę za śmieszne pieniądze.POZDRAWIAM :) Ziom Jak dla mnie wszystko ok!! (1) Jechałem niedawno taksówką tej korporacji ,i pozytywnie zaskoczyła mnie... Gdańszczanin coś jest nie tak (1) ciężko się dodzwonić - jakby były rozłączane połączenia. Kierowcy... Ruda OGOLNIE JEST OK (1) Jezdze z dajanem od paru ladnych lat i nie moge powiedziec na nich zlego... KLIJENCIK karina - opinia (1) Bardzo solidna firma jeżdżę z nimi codziennie i nie spotkałam się z... karina KOMFORT TAXI - yes yes yes!!! (1) Tak sie składa, że z Komfort Taxi jeżdżę od roku 2003 - niezmiennie. Na... JK Super! (1) Ceny jak we wszytskich korporacjach, ale za to jakie auta!!!! i do tego mili... Agnieszka