-------------------POLECAM---------------------- (1) Miła pani na centrali,krótko sie czeka na taksówke ,łatwy do zapamietania... Jurek Polecam,polecam, super (1) Polecam tą korporacje z Gdyni,szybko przyjeżdżaja to najważniejsze.... Agnieszka polecam,polecam,polecam,polecam., super,super,polecam ,Jedyna Normalna Firma (1) Gorąco polecam tą firmę,czesto korzystam.Mieszkam w Gdansku--Osowie i... Przemysław Lech z Osowy
Super (1) Super.Dobre samochody, uprzejmi kierowcy i zawsze na czas Maciej szatan taksi (1) polecam, łatwo zapamiętać 1-9 szatan, szybko tanio i spoko obsługa... innym... dolofones SUPER FIRMA Z GDYNI (1) Czeka sie do 5 minut wszedzie na Babich Dołach Pogorzu Centrum Witomino... Ania GDYŃSKIE ... (1) długo sie czeka po dzielnicach na taksówke mało taksówek jedynie szybko to... Ania Ogólnie lubię tą korpoację (1) Bardzo jej ocenę w moich oczach zaniżył piątkowy kurs, kiedy to wsiadłem do... Przemek wszystko ok tylko nie PANIE Z CENTRALI (1) tak jak wyżej, ceny tak jak wszedzie, samochody bardzo dobre, kierowca -... synonimka Wreszcie naprawde niskie ceny (1) Ta firma rzeczywiście jeździ bez tzw stref. Jechałam z Zaspy do Rumi i wyszła... Iwona Tanio i solidnie. (1) Byłem zaskoczony kiedy wsiadłem do taksówki korporacji dajan myślałem że to... Stefan Muranko super (1) szybko i fajni kierowcy ada Niekompetentna osoba przy telefonie... (1) Z tego co mi wiadomo ustalona cena za zakupy wynosi 30 zł (nie więcej)!!! a... Krzysztof Rzepa - opinia (2) Nie dość,że jechałam zdezlowanym BMW to jeszcze zapłaciłam podwójnie -... Rzepa Szybko tanio i na miejsce :) (1) Szybko, komfortowo i z miłą obsługą POLECAM mar Wiedza co robia POLECAM (1) Moim zdaniem najlepsza firma korporacyjna w trójmieście, przynajmniej jeżeli... Dar Polecam! (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług tej firmy i za każdym razem byłam bardzo... klient !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) wczoraj wsiadlem do Dajan Taxi na samym poczatku dostalem rabat, zostalem... kamyczek Tak powinno byc wszedzie (1) Taxowkarze z w/w Firmy powinni byc wzorem dla swoich kolegow z innych miast.... asia kasia - opinia (1) gorąco polecam. jechałam na lotnisko - w porównaniu z innymi firmami dość... kasia