taksowkarza kurs we wigilie z dworca na morene! (1) witam poszukuje kierowcy mlodego blondyna z komfort taksi ktory wiozl mnie bi... beata Polecam !! (1) W sobotę poraz pierwszy jechałam tą korporacją , jestem bardzo zadowolona... Magda Nareszcie tańsze taxówki w Gdańsku (1) Dostałam ulotkę od firmy DALKOM i tak sie złozyło że w sylwka oczywiście był... Sylwia
Brak taxówek w pobliżu!!! (2) Już nie pierwszy raz dzwoniąc do Super Hallo taxi nie może przyjechać z jakiś... ... Stały klient - opinia (4) Sopot Taxi To Najlepsza Firma w Sopocie Nie pobierają stref jedziesz z... Stały klient hawi - opinia (1) Nie polecam,panie dyspozytorki nie kompetentne,podchodzące lekceważąco do... hawi Obsluga przez infolinie beznadziejna (6) Zazwyczaj korzystam z innej korporacji i nie wiem co mnie podkusiło, żeby... BaRy SUPER KORPORACJA (1) taxóweczki swietne tanie jedyny mkankament to czas oczekiwania ale mniejmy... Dawid Czysto miło i przyjemnie. (2) Witam. Ostatnio jezdziłem różnymi korporacjami po tym jak zapłaciłem... hoop wszystko OK (1) polecam pasażer najdroższa firma (2) Przekonałam się że nie należy korzystać z usług tej firmy wsiadając na... Dziunia Szybko i sprawnie (1) Też jechałem z lotniska do domu, a wyższa cena była dlatego że wszystkie... Jacek komfort taxi 30% taniej ????????????????? (3) wielkie kłamstwo 70% oszukują klient polecam zdecydowanie (1) Szybka obsługa,czysto przyjemnie. Nigdy się nie zawiodłem.Ostatnio zostałem... robert Polecam (3) Może jeszcze malo znana, ale na prawdę tania i dobra firma! Nie wiem, czy w... K Polecam. (2) Miłe Panie przyjmujące zlecenia,punktualni kierowcy i do tego atrakcyjne... Carlilly skandaliczny kierowca (1) Jechałam taxi Dajan w piątek 5.11.2010 z Zaspy na Morenę o godz.14 podałam... Morenianka Super Firma (1) Złapałem taksówkę ma tzw. łapkę. Powiedziałem kierowcy że jestem klientem... Jarosław Łukasz Malinowski - opinia (1) Dziś rano niestety padł mi akumulator i nie mogłem odpalić auta, więc... Łukasz Malinowski REWELACJA (1) mieszkam za gdańskiem pare kilometrów, wcześniej jak korzystałam z taksówek... megacrazy