Nie polecam! (3) Pół godziny wcześniej zamówiona taksówka miała 15 min spóźnienia! Spieszyłem... J Podziękowanie za zwrot zgubionego telefonu!!!!! (1) Pierwszy raz spotkałem się z z tak uczciwym człowiekiem, który pracuje w... Junior POLECAM!!! (1) Wszystko na wysokim poziomie! Polecam . Zadowolona pasażerka
tragedia.czy ktos jeszcze z nimi jezdzi? (3) niekompetencja to malo powiedziane,poza tym obsluga chamska,nastawiona tylko... andrzej porażka (1) nie wiem czy wszyscy tak,ale ja mialam pana ktory jechal jak wariat bo mial... Iwona S-Klasa to Super Klasa (5) Jakosć z najwyższej półki za normalną cenę. Widać, ze ta firma stawia na... Jola NIE POLECAM (1) Panie z dystrybutorki niemiłe, wręcz opryskliwe. Panie mają ton jakby im się... Dorota polecam wszystkim! (1) Korzystałam z Gold Taxi parę razy. Marzyłam o takiej jakości usług. Super... Ula NACIAGACZE!!!! (3) Zamowilismy 3 taksowki pod ten sam adres a pani dyspozytorka przyslala tylko... SEBA Porządna firma (1) Jeżdżę z tą firmą od samego początku i jak dotąd nigdy się na nich nie... Bogdan Zadowolony klient (1) Zawsze na czas. Czysto i pachnąco.Panowie mili a taksówki to same mercedesy.... Zadowolony klient źle! (2) Niestety, nie zawsze jest tak różowo. Zamówiłam taksówkę z pociągu (Sopot) i... Iwona witam (5) Jestem ze szczecina,przeprowadzam sie do Gdanska, i byłam akurat Gdansku i... grazyna uczciwość (2) Serdecznie polecam firmę. W porównaniu z innymi nie zmieniła cen, a to ważne... Klientka Zdecydowanie na TAK! (2) Na taksówkę czekałem chyba z 5 minut, przyjechał nowiutki samochód, a co... Karol ... (9) zostalam oszukana !!! kierowca, ktorego zapytalam czy przyjechal po mnie... helena agresywny kierowca (3) Dzisiaj byłem świadkiem wyjątkowo niegrzecznego i agresywnego zachowania... kierowca samochodu stojacego za Przewóz (1) Miła obsługa, wyrozumiały i znający dobry humor kierowca (nie pamiętam marki... Paweł Taxi nord (1) Jezdze czesto, zawsze szybko ,mili kierowcy polecam pisi TRUPY (2) ZAMÓWILIŚMY ZE ZNAJOMYMI BUSA, PRZYJECHAŁO COŚ CO PRZYPOMINAŁO SAMOCHÓD, W... A