Oszukany (6) Korzystałem ostatnio z usług AS Taxi i chyba po raz ostatni. Cwany pan chciał... Krzyś beznadziejna firma (3) Absolutnie nie można polecic nikomu chyba że ktoś lubi czekać 40 minut na... aśka W ciągu ostatnich dwóch lat wyraźnie się się poprawiło (2) W ciągu ostatnich dwóch lat wyraźnie się się poprawiło. Zaczęli zapisywać... kamil
polecam jak najbardziej (1) polecam jak najbardziej.szybka obsluga,kierowcy bardzo mili i fantastyczna... Damian Gratulacje dla dyspozytorek (1) Wiele razy zamawiam z tej korporacji, jak trafiam na dziewczyny zawsze jestem... Ola bardzo drogo (2) Za kurs z brodwina do centrum sopotu w taryfie dziennej zaplacilam 16zl.... Anna nocne zakupy (1) "super" obsługa!!! mimo późnych godzin nocnycch ,określony czas przyjazdu (5... Krzysztof Panie Górą (1) Zamawiałem taxi w sylwestra, dodzwoniłem się od razu, bez problemu była... Magda taxi (1) Bardzo miło i bezpiecznie polecam mieszkaniec Zawsze to samo (4) Często korzystam z Dajana ze względu na cenę. Ale aż mnie odrzuca za każdym... ja Brak szacunku do klinta (5) Zamówiłam taksówkę około godz. 8 rano w dość skomunikowane miejsce.... MR wszystko psują panie dyspozytorki ... (3) Kierowcy super, samochody ok, ceny konkurencyjne, tylko te dyspozytorki...... aga Koszmarni kierowcy i stan taxówek (6) Bardzo lubiłam tą firmę z racji ceny, niestety ostatnio mam ogromnego pecha... kamila Pozytywnie (1) Miły kierowca, ceny niskie. Polecam. Michał Wigilijne oczekiwanie w deszczu i wichurze 67minut (1) W Wigilię w nocy wracaliśmy od Mamy. Pani dyspozytorka jednej z firm... magda wigilia 2014 (1) Polecam w wigilie okolo 21:50 zamówilem taxi,przyjechała taxi po 7... gutek Naganna obsługa ze strony dyspozytorki (1) Dzisiaj o godz. 20.07 zamówiłem taksówkę miała być za kwadrans po pół... Mariusz Dajan taksi (1) W Wigilię wiadomo, dużo ludzi wraca pożnym wieczorem z wieczerzy. Zadzwoniłam... magda taxi z lotniska Gdansk (2) Polecam firme i kierowce,ktory mimo opoznienia naszego samolotu bez... Zbigniew i Halina M - opinia (1) Taksówka przyjechała po 4min od zamówienia (we Wrzeszczu), dostałem SMS z... M