Solidna firma (1) Jeżdżę z ECHO TAXI od ponad 10 lat i zawsze jestem zadowolony. Normalne ceny... Marek 10 na 10 (1) Kierowca miły i uprzejmy, chciał mi pomóc wejść do taxi bo mam złamaną nogę... Złamana noga33221 drogo (2) Za trase, za ktora konkurencja kasuje ok 20-24 zl (przy zgloszeniu... Dominik
Naciągacze! (1) W piątkowy wieczór wybraliśmy się ze znajomymi do centrum Sopotu, kiedy... Anna Zawsze miło, tanio i na czas. Polecam każdemu. (1) Zawsze bezproblemowo a korzystam z ich usług już od kilku lat. Polecam... Patryk Polecam (1) Korzystałam już chyba z każdej korporacji przez dłuższy czas. Komfort... Ania Naprawcie stronę (1) Proszę naprawić system zamawiania taksówek przez internet, zamówiłam dziś... h9ooo HALO TAXI (1) Miła i profesjonalna obsługa, uczciwi kierowcy - polecam tą korporację bo... Halina Idealna taksówka na ślub - (1) Powiem tylko jedną historię - zamówiłem taksówkę tylko na jeden bardzo krótki... Maciek i Dorota Bardzo dobra firma (1) Jechaliśmy ostatnio z Panem nową mazdą,oby więcej takich samochodów w... Stały klient Nie polecam tej firmy (1) Bardzo nie miła obsługa w centrali. Zero informacji o czasie oczekiwania na... klientka .... (4) Zamówiłem taxówkę Dziewczynie, która wracała z Gdańska równo 2,8km.. za... Maciej Poświęcenie (1) Wszystko fajnie. Cena ok, kierowcy średnio znają miasto i korzystają z... Piotr Dziadostwo!!!!!!! (6) Na taxowke czeka sie pol godziny - mialo byc 10 minut. Efekt - spoznienie na... Klient nie polecam (1) taksowka spozniona mimo ze duzo wczesniej zamawialam dodatkowo kierowca... ania Czuję się oszukana (1) przy znizce na karte gdzie jezdze naprawde duzo taxi neptun mam karte ,az mi... zawiedziona mile zaskonczony nowa firma taxi w gdansku (1) kiedys myslalem ze tylko as i dajan maja tanio ale okazuje sie ze jest tansza... adrian Nie polecam (1) Czas oczekiwabia 20nawet do 40 min wiec jezeli komus sie spieszy odradzam... MACIEK Najlepsza Korporacja (2) Za kazdym razem jak zamawiam taxi jest na czas szybko tanio i wygodnie no i... Bartek Niby ok, ale... (1) Zawsze byłem zadowolony, ale ostatnio jak chciałem zamówić taksówkę, to... Michał