Z nimi i tylko z nimi (1) Nie korzystam z wynalazków jakich pełno na rynku. To jest solidna firma, mają... Jacek POLECAM (1) Naprawdę polecam najtańsze Taxi w 3mieście. Kierowcy uprzejmi. Czas... Maciek Długo kazali czekać (1) Najpierw kazali czekać mi 40 min na przyjazd taksówki a jak już się... stefan
Miły kierowca, czysty samochód (1) Mogę spokojnie polecić, zamówiłam na http://map.3taxi.pl Dostałam smsa z... Anna zdecydowanie odradzam (1) Kierowca nie chciał zabrać z małym paem w torbie, bez słowa przepraszam czy... Marian recepcja hotelu (1) Dziekujemy firmie City Drivers za rozwiazanie problemu. Pamietamy i... recepcja anna porażka (2) Kierowcy nie potrafią trafić pod wskazane adresy!!!!!!!!!!!! Czas oczekiwania... Monika Super! Bardzo miła podróż z lotniska. (1) Zadzwoniłam i w 10 minut miałam taksówkę. Magdalena Anna - opinia (2) Zamawiając taksówkę zapytałam sie jaki jest koszt interesującego mnie kursu.... Anna solidność i uprzejmość (2) Dużo podróżuję i często korzystam z taxi. Po zmianie korporacji - teraz... Terka Żenada! (1) Taksówka pojawiła się z 40minutowym opóźnieniem i trzeba było do szanownego... Tomek Ola - opinia (1) Taksówkę zamówiłam 1,5 godziny przed planowanym czasem przejazdu, ponieważ... Ola Nieźle (1) Tu są naprawdę najnizsze ceny czyli 1,80 zł za km. Nigdy nie czekalem dluzej... Przemysław Dyspozytornia DRAMAT (1) Nie polecam nikomu być tak potraktowanym jak zostałam jakiś czas temu ja... Nina Dziękuję za sprawna obsługę w wigilię (1) Dziękuję ze nie popsuto mi wigilii jak w zeszłym roku, gdyż wtedy nawet nie... Wojtek Amatorzy. (1) Byłem stałym klientem tej firmy razem z rodziną i swoją firmą. Zamówiłem... Łukasz Oszuści. (1) Byłem stałym klientem tej firmy razem z rodziną i swoją firmą. Zamówiłem... Łukasz Wszystko swietnie! (1) super firma ;-) Bogdan Oszusty ! (1) Wczorajsza Pani na infolini po uwczesniejszym ustaleniu wyslała TAXI 20 min... Beata Mega zadowolona (1) Długo szukałam i znalazłam. Na początek świetny kontakt e-mail. Szczegółowe... Wiesława