as (1) Wszystko w należytym porządku , polecam! klientka Srebrny Renault Laguna , Kierowca nr 90 (1) W dniu dzisiejszym 14.06.17, godzina 7:00-7:14(Srebrny Renault Laguna ,... Ten sam co zawsze Polecam! (1) Bardzo sympatyczna podróż w zadbanym aucie. Marcin
Tragedia (1) Odradzam wiecznie problemy po 10 latach rezygnuje z tej firmy auta nigdy na... Żenada (1) Zamów taksi 2 godz wcześniej na konkretną godzinę. Dowiedz się że samochodu... Kk Nie do końca tak dobrze z fotelikami (1) Ostatnio zamawiałam z polecenia koleżanki, bo podobno firma ma foteliki dla... Sylwia Polecam (1) Korzystam od lat i cieszę się, że cena jest stała i tania. Mieszkam w Redzie... Darek Zawiedziona (1) Od 10 lat jestem stałą klientką teraz to już byłą klientką! Obsługa... Lulu Dyspozytornia wprowadza klientów w błąd (1) Dziś miałem okazje korzystać z ich usług słaba sprawa dzwoniłem po taksówkę i... Radosław Odpowiedz (1) Nieprawda super firma i super duspozytorzy Klient Rewelacja (1) Wrocilem do Gdyni na wakacje, kolega polecił mi Waszą korporację. Kierowca w... Zbigniew BARDZO NIE POLECAM (1) Czekałam od 15 minut na taksówkę, która miała być za 5 minut. Widzę przez... A Mega pojazdy !!!! (1) Na ulicach trojmiasta tylko wasze pojazdy widac ! Pelen szacun auta roczniki... Maniek drogo (1) reszta ok, ale drogo, wole inne tansze korporcje ona najlepsze bo (1) najtansze i krotki czas oczekiwania! taniej niz inne takie ;) jaja Byłoby 5 ale (1) + czysciutko + pachnąco + aplikacja z podaniem czasu za ile i kto przyjedzie... ja Dziekuje 😘 (1) Dziekuje za wyrozumiałość i pomoc😃 więcej takich ludzi i taksówkarzy... magdales Super!! (1) Polecam jak najbardziej! Szybko, sprawnie i bardzo tanio!!! Jestem mega... Zadowolona polecam mmmm mmmm hallo (1) Firma godna zaufania i miła obsługa tomi Polecam :) (1) Korzystam często od około roku. Raczej nie piszę opinii ale jak czytam co... stały klient