Jestesmy stalymi klientami od 2015! (1) Nie istnieja inne taxowki, od 2015 roku jest tylko ecocar! FANTASTYCZNA... Malgosia Najlepsze Taxi w Trójmieście (3) Odkąd jeżdżę S taxi zapomniałam co to brudne i brzydko pachnące taxi ! Zawsze... Paulina Maskra (1) Nr boczny25 ludzie mamy 21 wiek a w taxi napalone ze się żygać chce!!!... Magda
Polecam (1) Jak dla mnie najlepsza i najtańsza firma, spoko kierowcy Tomasz Najtańsza taxi w Gdańsku!!! (17) Witam wszystkich, ostatnio skorzystałam z firmy AS TAXI. Poleciła mi ja... Klientka Moj pierwszy raz z Komfort Taxi Gdansk (1) Jechalam z moja przyjaciółka na lotnisko (18.pazdziernik)... Pan kierowca... Dolores Coraz gorzej! (1) Korzystam z As-a już wiele lat i niestety muszę stwierdzić że jest coraz... Oliwianka Wszystko ok ;) (1) Jeżdżę od lat tylko z asem i nigdy nie miałem problemów ;) zawsze czysto... Sebastian Nie polecam (1) Dajan po raz kolejny oszukał mnie co do czasu przyjazdu. Najpierw było to 20... Dominika Obsługa miła (1) Miła obsługa, kierowca wyszedł otworzył drzwi, zagadywał. Taxowka ładna i... Zioom REWELACJA!!!! (1) Zadzwoniłam do City Plus bo inna firma nie miała auta na czas, 2 minuty byli... Monika Żenada (1) Zamawialam taxi na daną godzine po uplywie czasu przyjazdu dzwoniąc i pytajac... Iwona nie mam samochodu i wybieram taxi Komfort (1) Chcę się podzielić MOIM doświadczeniem z Taxi Komfort w Gdańsku - jeżdżę już... komfortowo zadowolona Najlepsza firma taxi w Trójmieście (1) Korzystam z usług tej firmy od lat i niezmiennie są najtańsi, przemili... Zadowolona szybko szybko (0) polecam, mili fajni i szybcy kierowcy adrian456 Stała klientka (4) Jestem zdumiona komenarzami nie ktorych tu osob. Samochod ma Nas zawiesc z... Kobieta SZOK (2) Jestem w szoku. Prawie nigdy nie piszę opinii ale dzisiaj byłam na prawdę... anonim euro taxi (1) przyzwoita usługa mówią jak jest papryk Zawsze korzystałem z usług tej firmy, aż do czasu (3) Zamawiam często kiedy wracam z podróży i jest to w godzinach 01-04 w nocy,... Szef Pozytywnie zaskoczona (1) Po kilku nieprzyjemnych sytuacjach związanych z innymi"korporacjami "... Kasia