Kasia - opinia (1) Wszystko ok. Pan przemiły, pomocny,sam włożył zakupy, szybko przyjechał, Kasia Bartek & Ania - opinia (1) Nowe odkrycie w Trójmieście. Pierwszy raz skorzystaliśmy z 3taxi.pl i... Bartek & Ania Aneta - opinia (1) Polecam. Szybko sprawnie i niedrogo. Na pewno nie raz skorzystam z ich usług. Aneta
Marcin - opinia (1) bardzo sprawnie. gorąco polecam. Marcin Zygmunt - opinia (1) Jestem zadowolony z obsługi nieraz jest dłuższy czas oczekiwania Zygmunt Weronika - opinia (1) Zlecenie zrealizowane szybko, bezproblemowo z niska dopłata za busa. Polecam. Weronika Piotr - opinia (1) Bardzo nieprzyjemni . Zbyt długi czas oczekiwania . Piotr Asia - opinia (2) Taxi nr.10 najlepsza w Trójmieście!! Polecam!!! Asia Agnieszka - opinia (1) Zamawiając przejazd w aplikacji cena wynosiła 21zł, jednak ku mojemu... Agnieszka Kamil - opinia (1) Czysta tragedia! Jestem stałym klientem od ponad dwudziestu lat. Byłem wierny... Kamil Janusz - opinia (1) Nie polecam korzystania z taksowek tej firmy. Za kurs z Gdyni /Plac... Janusz pasażerka - opinia (1) Przejazd z Gdańska do Sopotu i z powrotem, za każdym razem z innym kierowcą i... pasażerka Piotr - opinia (1) Kierowcy młodzi. Ładne w miarę nowe auta. Coraz więcej Ukrainy za kółkiem... Piotr Joanna - opinia (1) Polecam! Wszystko działa szybko i sprawnie, w taksówkach ładnie pachnie,... Joanna michał podolski - opinia (1) Panowie prezentuja wysoki poziom wzgledem konkurencyjnych firm. Jestem... michał podolski angela - opinia (1) suer tanio i szybko polecam,dobre i czyste auta angela Mateusz - opinia (1) W ostatni weekend podczas imprezy jak zwykle nie zawodni. Trasa do i z pubu... Mateusz Monika - opinia (1) Wczoraj zamawialam taksówkę na następny dzień, na 6:10. O 6:05 dzwoni Pani z... Monika Lola - opinia (1) Lubię to Polecam. . . . . !! Lola Michał - opinia (1) Fatalna firma stawiająca swoich klientów w bardzo trudnej sytuacji. Poranna... Michał