Karolina - opinia (1) Dziś taksówkarz z Dajana wiózł moich 70 letnich rodziców z przychodni na... Karolina Michał - opinia (1) Za kurs z Gdyni-Chylonii do AM Gdańsk zapłaciłem 77 zł. Po tygodniu wracając... Michał Daria - opinia (1) Taksówką City Taxi Gdańsk przyjechała w 5 minut. Cenowo City Taxi Gdańsk... Daria
Maja - opinia (1) Bardzo mili taksówkarze :) Jeżdżę często, obecnie czas oczekiwania przez... Maja Paulus - opinia (1) Super szybko bo w 5 minut był kierowcą i zdążyłem na pociąg, chociaż już... Paulus Kasia - opinia (1) Uczciwi kierowcy ,podczas kursu zostawiłam telefon na tylnej kanapie taksówki... Kasia Olga - opinia (1) Super !! Bardzo miła obsługa. Zawsze na czas. Polecam City Drivers Taxi!! Olga Wojtek - opinia (1) Często korzystam, nigdy się nie zawiodłem na tej firmie Wojtek Łukasz Szarek - opinia (1) W dniu wczorajszym 22.01.2022 w godzinach popołudniowych dzwoniąc do państwa... Łukasz Szarek Paula - opinia (1) City Taxi Gdańsk najlepsza taxi w Gdańsku. Cena przystępna, szybko... Paula Paula - opinia (1) City Drivers Taxi Gdańsk to jest najlepsza taxi w Gdańsku. Paula Ja - opinia (1) Od kilku dni jeżdżę tą samą trasą - koszt 25 zł, dziś 15 zł więcej ... Ja Konrad - opinia (1) Profesjonaliści. Polecam można na nich polegać Konrad Maciej - opinia (1) Wszystko Ok. Czasami trzeba poczekać troszkę dłużej na samochód. Kierowcy... Maciej Magdalena Ewa - opinia (1) Masakra. Wolą obsługiwać pijanych niż potrzebujących. Zwierzolubni omijamy... Magdalena Ewa Dominika - opinia (1) Firma godna polecenia. Kierowcy przemili, zawsze na czas, auta czyste I... Dominika Antoni - opinia (1) Wszystko ok, dziwią mnie nieżyczliwe wpisy . Polecam serdecznie Antoni Karola - opinia (1) Jak zawsze niezawodni, korzystam od kilku lat .Polecam Karola Agnieszka - opinia (1) Free now w Gdańsku nie działa. Czas oczekiwania przed dokonaniem zamówienia o... Agnieszka Łukasz - opinia (1) Wkoncu normalna korporacja !!! Szybko tanio i solidnie ! Polecam w 100 % Łukasz