Technikum nr 13

Technika

Gdańsk, Mikołaja Reja 25

nie idzcie do tej szkoly !!!!!!!!!!! (3) ta szkola to jakis zart najgorszą decyzją w moim życiu to bylo pojscie do tej... Hubert Jaworowski nauczyciel od j.Polskiego (1) Jakie macie opinie o nauczycielce od j. Polskiego o inicjałach EM ? Dochodzą... Nowy Cudowna szkoła (1) Nauczyciele są świetni, z każdym można się dogadać atmosfera tez jest super,... Agata
To miejsce to POMYŁKA!!! (2) Niestety, ta szkoła to porażka!!! Bardzo często sytuacja z przedmiotów... byly uczen zse (1) Szkola nie docenia pracy uczniów. Jest zakaz palenia na "palarni szkolnej"... anonim facet z po (2) powiedzcie czy pan Tadeusz Pinkiewicz z po jest fajny ? bo moim zdaniem nie uczen NAJGORSZA SZKOŁA (1) Najgorsza szkola , wychowawca nie ma pojecia na tema wychowawstwa ,... Uczeń nie polecam tej szkoły, kierunek informatyka (2) generalnie to mój syn po prostu stracił 4 lata nauki w tej szkole,... rodzic szkola slaba (1) poziom jest wysoki , nauczyciele wymagaja wiecej niz oferuja , rzadko kiedy... Arek Ta szkoła jest dobra (1) Jestem uczniem klasy 1, na kierunku informatycznym. Chodzę tutaj niecałe 3... Budyn Szkoła dobra (1) Jestem uczennicą pierwszej klasy. Do tej szkoły trafiłam przez przypadek ale... Aaa Nie polecam. (1) Dużo by opisywać. Jestem uczniem technikum o profilu informatyczny. Po... Qlkao uczeń (1) liceum fajne , atmosfera w porządku tylko gimnazjum niefajne .Dokuczają ,... uczeń ta szkoła jest fajna (1) ta szkoła jest naprawde super bardzo ja lubię ,sa nauczyciele różni ale to... uczen Trudno powiedzieć (2) Cały zespół szkół wspaniały,ale liceum ledwo dobre. Całe wyposażenie z... Ezekiel Polecam jest ok;) (1) Szkoła ok.Jak powinna być. Naprawdę warto uczęszczać,bo ładne panie tu chodzą... Krzysiek Polecam (1) Szkoła naprawdę świetna, dobrze wykształcona jak i wyrozumiała kadra... Miczel wysoki (1) Jest ok GR Gauss - opinia (1) uczeszczam i polecam :D Gauss ;] (1) gites malines. ;] Jaareeek