Daria - opinia (1) Moja córka uczęszczała do żłobka dwa pełne lata. Jestem bardzo zadowolona.... Daria Tęczowy zakątek (1) Byłam umowiona z ową Panią Dyrektor, gdy dotarłyśmy na miejsce jej nie było... Natalia przemiła atmosfera! (1) Córka chodziła niecały rok. Uwielbiała tam chodzić! Ciocie przemiłe jak i... Mama Oliwki
Polecam (1) Witam, Moje odczucia odnośnie żłobka są pozytywne. Córka chodzila do starszej... Justyna Jak w domu (2) Z wielkim żalem opuściliśmy Tęczowy Zakątek, Córka uczęsczała tam przez ponad... Marzena Tęczowy zakątek - teraz (1) Witam, czy ktoś coś wie na temat żłobka Tęczowy Zakątek, jak to wygląda... Ewcia stokrota - opinia (1) długo zastanawiałam się czy córkę oddać do żłobka, podjęłam taką decyzję... stokrota Bardzo polecam (1) Nasz synek zaczął chodzić do tego żłobka dokładnie rok temu, wraz z żoną... Tata P O L E C A M (1) Polecam z czystym sumieniem wszystkim rodzicom! Ciocia Asia i Aga, to... Mama opinia (1) Mój synek również uczęszczał do tego żłobka. Niestety z uwagi na liczne... mama Polecam (1) Moja córeczka chodzi do Akademii od ponad roku, codziennie biegnie do żłobka... chemik polecam (1) Mój syn zaczął chodzić do żłobka w połowie roku było to jedyne miejsce do... mama Polecam (1) Nie umiem napisać jak było kiedyś, ale dokładnie niedawno mój mały synek... mama