Tragedia (1) Jak zauważyłam wiele osób naruszyło temat promocji 3 za 1. Również dałam się... Patrycja Telepizza promocja 3 w 1 (2) NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ na promocję 3 pizze w cenie1 ! Nie dość że czekałam... Anna syf, brud, drogo (1) Jakas porazka... kilkukrotnie bylam w telepizzy i bylam zadowolona. Dzisiaj... Maja
Pizza "Antosia" (1) Chodzę z wnukiem od 4-ch lat. Antoś w okolicy Świętojańskiej sprawdził... Antoś z Dziadkim Pierwszy i ostatni raz!! (1) Tak bardzo wszystko było na nie, że aż nie wiadomo od czego zacząć. 1) Lokal... Ona Omijaj (1) 24 kwietnia o godz. 14.14 telefonicznie zamówiłem dużą pizzę z szynką,... Ryszard Masakra !!! (1) Zamówiłem pizze na telefon z kuponem 3 w cenie 1. Miałem czekać 1 godzinę a... Robert Zadowolony (1) Pizza Bardzo smaczna jest w końcu oliwa czosnkowa , mają fajne promocje i... Bożena OCHYDA!!! (1) Chcialabym wszystkich ostrzec przed ta pizzeria - generalnie najbardziej... Rozczarowana Obsługa baaardzo niemiła (2) Po raz 3 i ostatni zamawiam pizze z tego lokalu. Zarówno pani jak i pan,... kara Cwaniactwo ponad normę - wyrób pizzopodobny (3) Normą już jest w naszym pięknym kraju zamienianie sera na wyrób seropodobny.... rekkoon POLECAM! (1) Byłem z dziećmi w telepizzy w Gdyni , pizza bardzo smaczna , obsługa miła .... Artur bez problemu (1) Byłem w telepizzy w ostatni dzień openera . Pizza rewelka , troszkę dłużej... Jarek Okropność !! (2) Zamówiliśmy 3 największe pizze, każda z nich została w ołowie wyrzucona, tego... zła Szczera rada dla właściciela, menedżera (1) Macie super lokalizację, zagląda tam mnóstwo ludzi, ale obsługa tak... ola Bez rewelacji (2) Zawsze po pizzy w telepizzy mam rozwolnienie :/ nie wiedzieć czemu, moze... Alina nie polecam! (2) W Walentynki skusiliśmy się na pizze serduszkową 2 za 1 i jedną średnia.... asia Ogolnie (1) jak na bistro nie jest zle. Poza jednym: OBSLUGA. To jest po prostu skandal.... T2 Marta ;) - opinia (1) Witam. Kilka miesięcy temu pierwszy raz przypadkowo weszłam do Telepizzy, bo... Marta ;) Wielki pozytyw (1) Byliśmy dziś w Telepizzy drugi raz. Za każdym razem lokal mnie pozytywnie... Kinga i Kamil