tragedia (1) drogo, obsługa ma wszystko gdzieś a i sama pizza słaba m1chu Pierwszy i ostatni raz (2) Po założeniu konta na stronie i podaniu adresu złożyłem zamówienie na kwotę... Sebastian Masakra (1) Poszedłem na próbę. Lokal bardzo nieprzyjemny, brudno, bałagan i tragiczna... Miłośnik pizzy.
Dobra pizza ale obsługa psuje wszystko (1) Doskonały przykład na to, że słaba obsługa może zepsuć jakość pizzerii, brak... Pyby Fatalna obsługa (1) Obsługa w ogóle nie jest zainteresowana klientem. Dostaliśmy pizze inna niż... Grupa ZSET Obsługa masakra (1) Nie będę się rozpisywać, że z mężem i dzieckiem korzystaliśmy od dobrych... Stała ale od dzisiaj już-była kl Polecam :) (1) Zamówiłam ze znajomymi pizzę w promocji 2 za 1, dwie wypasione Max ok 40 cm... Monika Brak obsługi (1) Wchodząc do lokalu miałem wrażenie jakbym tylko przeszkadzał. Gdyby było... P Czas oczekiwania ponad 2h (2) Masakra! Czekaliśmy na pizze ponad 2h, dziecko w końcu nie doczekawszy się... Asia Nie tak źle (1) Nie wiem skąd aż tak złe oceny? Czas oczekiwania jest faktycznie długi, za... Lena czas oczekiwanie prawie 3 h!!!!!!!!!!! (1) Absolutnie odradzam: kosmiczna cena, opóźnienia, pomyłki i całkowity czas... emememem Totalna porazka! Surowe ciasto (1) To, co zamowililismy ze znajomymi nie zycze nikomu. Otrzymalismy surowe... Karina PORAŻKA (1) Wybralem sie ze znajomymi do tego lokalu i to co dostalem to jakies totalne... krzysztofrys Onijaj Telepizzę w Gdyni (5) 24 kwietnia o godz. 14.14 telefonicznie zamówiłem dużą pizzę z szynką,... Ryszard Fatał (2) Czekaliśmy na pizze 1 h i 15 min zamiast 30 min (bo jest piątek i mają 1... filipsko23 wywrócona pizza - brak przyjetej reklamacji (1) Zamówiliśmy ze znajomymi pizze w promo 2+1 , realizacja wszystko pieknie... Ktosiowa Beznadziejna obsługa i jeszcze gorsza pizza (1) Tragedia. Nigdy nie byłem tak zniesmaczony jakikolwiek daniem. A tu tak... DM Szkoda ze nie ma minusowych ocen (1) długi czas oczekiwania , brzydki wygląd ,okrutny smak , pierwszy i ostatni... Michal Twardy papier.. (1) Uważam, że nawet w głębokiej desperacji nie należy tu jeść. Kupiłam pierwszy... Lidia NIGDY WIĘCEJ! (1) Pierwszy i ostatni raz zamówiłam pizze w tym lokalu. 1.Zamówienie przyjęte o... D.